EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Άστεγοι στο Σαν Φρανσίσκο

Άστεγοι στο Σαν Φρανσίσκο

5 May, 2022

Η κρίση της οικονομίας και η  πανδημία δυστυχώς ανάγκασαν πολύ κόσμο να βρεθεί στους δρόμους 

35.000 άνθρωποί δεν έχουν  στέγη στο Σαν Φρανσίσκο,  και συγκεκριμένα αυτός ο αριθμός από αστέγους  αναφέρεται στην ευρύτερη περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο, συμπεριλαμβανομένων και του Σαν Χοσέ  του Όκλαντ  και των γύρω κομητειών.

Ειδικά το NewsHour  που ερευνά την ιστορία με τους αστέγους  νιώθει θλίψη για όλοι αυτή την κατάσταση . Κάθε νυχτα υπολογίζεται ότι 35.000 άτομα  είναι άστεγα – εν τω μεταξυ το κόστος ζωής  συνεχίζει να αυξάνεται ραγδαία.

Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια για την επίλυση της κρίσης χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα η Η Stephanie Sy  προσπαθεί να αναδείξει αυτή την ιστορία μήπως η κυβέρνηση της πολιτείας  δει το θεμα διαφορετικά και καταφέρουν  οι άστεγοι να βρουν ένα σπίτι.

Η ακρίβεια  βρίσκεται παντού στην Αμερική αλλά κάποιες πολιτείες είναι πιο  ασύμφορες: 

Τα ενοίκια έχουν διπλασιαστεί και τριπλασιαστεί σε  κάποιες περιπτώσεις –  Η αύξηση του κόστους του ηλεκτρικού ρεύματος  εις τριπλούν – η αισχροκέρδεια των τροφών,  σε υψηλές τιμές…

Οι κάτοικοι ειναι τρομοκρατημένοι  με τις δυσμενείς καταστάσεις που έχει  περιέλθει η οικονομία  της χώρας, που φέρνει αναμνήσεις  από το μεγάλο κραχ  του 2008 .

Το  βιντεο αναδεικνύει την σκληρή πραγματικότητα   https://www.youtube.com/watch?v=t43wGg-M9qQ 
 
το  PBS NewsHour  μεσα από ρεπορτάζ  αγγίζει το πρόβλημα εις  βάθος 


 
πηγη  PBS NewsHour 

photo https://pixabay.com/el/ 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This