EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Ήπειρος και Αστυνομία» από τον Λαογραφικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Ηπειρωτών Αστυνομικών και Πολιτικών Υπαλλήλων Αττικής

15 Dec, 2022
Έκθεση φωτογραφίας

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Ήπειρος και Αστυνομία» του φωτογράφου Νέου Αιμίλιου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, από τον Λαογραφικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Ηπειρωτών Αστυνομικών και Πολιτικών Υπαλλήλων Αττικής.

Η κεντρική εκδήλωση έλαβε χώρα στην πρώην Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία επίσης να περιηγηθούν στον Εκθεσιακό Χώρο Συλλογής Ιστορικών Κειμηλίων – Τεκμηρίων Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απηύθηνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας. Εκ μέρους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναγνώσθηκε χαιρετισμός του Υπουργού κ. Τάκη Θεοδωρικάκου, ενώ παρέστησαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Ελευθέριος Οικονόμου, ο οποίος επίσης απηύθυνε χαιρετισμό, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας.

Παραβρέθηκαν επίσης, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Κεφαλά, οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Όλγα Γεροβασίλη και Γιάννης Μπαλάφας, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γεώργιος Βλάχος, ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλειος Θώδας, η Διευθύντρια του ΚΕ.ΜΕ.Α Κωνσταντίνα Κορώνη και ο Υποδιευθυντής του ΚΕ.ΜΕ.Α Νικόλαος Γερασιμίδης και ο πρώην Αρχηγός Ελληνικής Αστυνομίας και τέως Γενικός Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη, Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας  Αντιστράτηγος Γεώργιος Γιάννινας, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, Προϊστάμενοι των Κλάδων του Αρχηγείου, Διευθυντές των Διευθύνσεων των Κλάδων, Διευθυντές Αυτοτελών Διευθύνσεων του Αρχηγείου, εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί,  αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό, και εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών Ομοσπονδιών και Ενώσεων.

Σημειώνεται ότι, η έκθεση φωτογραφίας θα είναι ανοιχτή στο κοινό την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 κατά τις ώρες 10:00 – 16:00.

 

photo  https://www.minocp.gov.gr/ 

14122022ekthesi2 14122022ekthesi4 14122022ekthesi3

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This