EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
νέο Δ.Σ. της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής

Έκφραση συγχαρητηρίων προς το νέο Δ.Σ. της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής

17 Mar, 2023

Συγχαίρουμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής, του οποίου πρόεδρος έχει εκλεγεί ο κ. Πάνος Πολιτίδης, αντιπρόεδρος ο κ. Ιορδάνης Αλεξιάδης, γραμματέας ο κ. Μιχάλης Στρατής και ταμίας ο κ. Κώστας Χατζηστεφανίδης. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και να έχουν μία δυναμική πορεία προς όφελος των εθνικών μας συμφερόντων. Η συγκεκριμένη Ένωση έχει πολύ μεγάλη σημασία για τον ελληνισμό λόγω του ότι βρίσκεται στις ΗΠΑ και το αντικείμενό της αφορά τη Μακεδονία μας, τον πνεύμονα της Ελλάδος, όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο Παύλος Μελάς.

Επειδή η συνεργασία των ελληνικών οργανώσεων είναι πολύ σημαντική στον εθνικό αγώνα που δίνουμε, ως Επιτροπή Ελληνισμού ήδη έχουμε επικοινωνήσει με τη νέα διοίκηση της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής προκειμένου να συνεργαστούμε. Για εμάς είναι ιδιαίτερης σημασίας ο αγώνας υπέρ της μίας και μοναδικής Μακεδονίας που είναι η ελληνική Μακεδονία και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, με την οποία παραδόθηκε η μακεδονικότητα στους Σλάβους Σκοπιανούς.

Για την ιστορία, σημειώνουμε ότι ο πρώην πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής κ. Δημήτρης Φιλιππίδης τον Οκτώβριο του 2022 αρνήθηκε να στηρίξει εκδήλωση της Επιτροπής Ελληνισμού στη Νέα Υόρκη με κεντρικό θέμα την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών. Ευτυχώς, εκείνη η εκδήλωση τελικά στηρίχτηκε από πλήθος άλλων ομογενειακών οργανώσεων αλλά και ομογενών με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην ακυρωθεί, αλλά και να πραγματοποιηθεί με επιτυχία.

Όπως αποδεικνύεται, παρά τα όποια προβλήματα, οι Έλληνες βρίσκουμε τρόπους προώθησης και στήριξης των εθνικών μας θεμάτων.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Ο Πρόεδρος / Ιωάννης Αμπατζόγλου                                                              

Η Γραμματέας / Άννα Νότη

Φωτό: https://www.panhellenicpost.com/

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This