EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Έργα και ημέρες ενός ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ

Έργα και ημέρες ενός ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ

10 Apr, 2023

Η πρωθυπουργική «θητεία» ενός ψυχοπαθούς προδότη

 

Ο διαβόητος πλέον «Κούλης»…

Πρόδωσε τη Μακεδονία —ακυρώνοντας τις δικές του προεκλογικές εξαγγελίες, και άρα εξαπατώντας τον λαό— με τη νομιμοποίηση της «Συνθήκης των Πρεσπών»!

Πρόδωσε την Κύπρο, υποσκάπτοντας μόνιμα τις κυπριακές θέσεις και τα συμφέροντα της!

Πρόδωσε τους Έλληνες της Ουκρανίας με την εγκληματική φιλονατοϊκή του στάση, ενώ η Ελλάδα , λόγω αυτών των πληθυσμών, θα μπορούσε ν’ αποφύγει κάθε εμπλοκή!

Πρόδωσε τα νησιά τού Αιγαίου, αφοπλίζοντάς τα και προετοιμάζοντας εν κρυπτώ μια «Συμφωνία τού Αιγαίου», για την οποία κανένας δεν γνωρίζει τι ακριβώς θα προβλέπει!

Πρόδωσε τους φτωχούς Έλληνες δανειολήπτες, παραδίδοντας τα σπίτια τους στα «κοράκια» τής τοκογλυφίας!

Υποχώρησε αναίτια στο θέμα των απαιτήσεων της Ελλάδας έναντι της Γερμανίας, ακόμα και στο νομικά «τακτοποιημένο» πλέον θέμα τού Αναγκαστικού Κατοχικού Δανείου!

Στέρησε από την Ελλάδα την ενεργειακή της αυτάρκεια κι ανεξαρτησία, βάζοντας «λουκέτο» στην Πτολεμαΐδα και άνοιξε ήδη και την «κερκόπορτα» για το δημόσιο αγαθό τού νερού!

Εκμαύλισε τα ΜΜΕ, μοιράζοντας παράνομα δημόσια χρήματα, για να περνούν την νεοταξίτικη προπαγάνδα και να «λιβανίζουν» τον ίδιο!

Κατέστρεψε ό,τι είχε απομείνει από την ελληνική οικονομία των Μνημονίων, παίρνοντας τα πιο σκληρά μέτρα παγκοσμίως στην εποχή τής Πανδημίας!

Κλόνισε το δημόσιο σύστημα Υγείας, οδηγώντας αυτό στην ιδιωτικοποίηση και χιλιάδες συμπατριώτες μας στον θάνατο!

Δίχασε την ελληνική κοινωνία με τις ηλιθιότητες τύπου «ψεκασμένων» και «τζαμπατζήδων» την ώρα που οι Μπουρλάδες έβγαζαν εκατομμύρια από αυτές τις πολιτικές!

Εκδικήθηκε με χρηματικό πρόστιμο φτωχούς συνταξιούχους, οι οποίοι δεν συμμορφώθηκαν στις παράνομες εντολές του!

Έκαψε τη μισή Ελλάδα, για να τη γεμίσουν με ανεμογεννήτριες οι χορηγοί τής οικογένειάς του!

Παρακολούθησε με το Predator και εκβίαζε ΟΛΑ τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη δημόσια ζωή και τα οποία θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις «μπίζνες» του!

Υπέσκαψε την Εθνική Άμυνα με την αποστολή υψίστης σημασίας οπλικών συστημάτων στην Ουκρανία και την τοποθέτηση εκβιαζόμενης ηγεσίας στο στράτευμα!

Ξεπούλησε σε Ισραηλινούς την εθνική αμυντική βιομηχανία και παρέδωσε σε Γερμανούς τον απόλυτο έλεγχο των τηλεπικοινωνιών.

Αμφισβήτησε τα δικαιώματα των ίδιων των Ελλήνων επάνω στην Ελλάδα, εφόσον είναι δηλωμένος φανατικός αντινατιβιστής και έτοιμος ως Πρωθυπουργός τους να παραδώσει τα πάντα σε ξένους.

Παραπλάνησε τον λαό, εφόσον χρησιμοποίησε τη λαοφιλή ΝΔ ως μέσον για να επιβάλει τη Δικτατορία τού «σκοτεινού» ΛΑΟΣ!

Ως πραγματικός φασίστας, δεν σεβάστηκε ούτε στο ελάχιστο την Ανεξαρτησία των Εξουσιών με τις συνεχείς και ωμές παρεμβάσεις του στη Δικαιοσύνη!

ΤΕΛΟΣ, είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνος για το ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑ των Τεμπών, εφόσον αυτό προέκυψε από δικές του πολιτικές επιλογές, οι οποίες αφορούσαν την ανάθεση —και άρα τις προμήθειες— έργων, τα οποία συνδέονταν με την ασφάλεια του δικτύου. ΚΑΝΕΝΑ ανθρώπινο λάθος ΚΑΝΕΝΟΣ σταθμάρχη δεν θα μπορούσε να προκαλέσει το ΕΓΚΛΗΜΑ αυτό, εάν είχαν γίνει εγκαίρως τα ΕΡΓΑ που είχαν σχέση με αυτήν την Ασφάλεια και για τα οποία η Ε.Ε. ήδη μας είχε πάει στα Δικαστήρια για την ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ μη-Εκτέλεσή τους. Με δική του απόφαση και εξαιτίας δικών του επιλογών έβαζε ο ανύποπτος κόσμος τα παιδιά του στο «τρένο τού θανάτου». Εξ’ αρχής —και για τα τέσσερα ολόκληρα χρόνια τής θητείας του— γνώριζε ότι η κάθε μέρα θα μπορούσε να γίνει «Η» τραγική ημέρα για τον Ελληνικό λαό.

Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες ενός παρανοϊκού ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ. Τα έργα ενός κομπλεξικού και κατά κοινή πλέον ομολογία «προβληματικού» ανθρώπου. Αυτά βέβαια είναι εκείνα που γνωρίζουμε, γιατί θα υπάρχουν και άλλα που ΔΕΝ γνωρίζουμε …Siemens, προμήθειες αγορών, απευθείας αναθέσεις έργων, διαγραφές χρεών «κολλητών» διαπλεκομένων κλπ. είναι απλά καθημερινά «χαρτζιλίκια» μπροστά σε αυτά τα εγκλήματα.

Για το κάθε ένα απ’ αυτά τα εθνικά εγκλήματα θεωρούμε βέβαιο ότι θα προέκυψε κάποιου τύπου «μίζα», την οποία προφανώς και θα εισέπραξε.

Για το κάθε ένα απ’ αυτά τα εθνικά εγκλήματα θα μπορούσε να κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσία.

Για όλα αυτά μας ζητά τώρα να τον ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ !!!

Στις προσεχείς εκλογές το διακύβευμα δεν είναι το πρόσωπο του Πρωθυπουργού…

…Στις προσεχείς εκλογές ο λαός θα πρέπει ν’ αποβάλει τον παρασιτικό και προδοτικό «μητσοτακισμό» από τη δημόσια ζωή !!! …Να απαλλαγεί από έναν άπληστο κι επιθετικό «καρκίνο», που «κατατρώει» το ελληνικό «κορμί» εδώ κι έναν αιώνα!

…Στις προσεχείς εκλογές ο λαός θα έρθει αντιμέτωπος με το κύκλωμα των προδοτών και των αυθεντικών δωσίλογων του παρελθόντος, του παρόντος …και, εάν δεν «ξυπνήσει», και του μέλλοντος!

…Στις προσεχείς εκλογές ο λαός θα είναι «απέναντι» στον Κούλη, τη Μαρέβα, τη Ντόρα, την Κατερίνα, τον Κουλογιό, τον Ντορογιό, τον Κατερινογιό και όλη την υπόλοιπη οικογενειακή συμμορία, η οποία λυμαίνεται τον τόπο και τώρα ετοιμάζεται για νέες «μπίζνες» στο Αιγαίο!

…Στις προσεχείς εκλογές ο λαός θα είναι «απέναντι» στους Χριστοφοράκους, τους Πικραμένους, τους Καρατζαφέρηδες, τους Γεωργιάδηδες, τους Βορίδηδες, τους Βελόπουλους και τους Πλεύρηδες και όλη τη μητσοτακική «σαβούρα» που ανέβηκε στην «πλατφόρμα» του ΛΑΟΣ και σέρνεται «μεταμφιεσμένη» κι απαράλλαχτη από την εποχή των ΝΑΖΙ !!!

ΟΛΟΙ μαζί οι Έλληνες πρέπει να διώξουν τον παρανοϊκό ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ από τη θέση του πριν να είναι πολύ αργά !!! …Πρώτα οι Δεξιοί να τον διώξουν από τη Νέα Δημοκρατία και μετά οι υπόλοιποι Έλληνες να τον αποβάλουν δια παντός από τη δημόσια ζωή. Η θέση των προδοτών είναι στις κρεμάλες και των τρελών στα ιδρύματα …και σίγουρα πάντως όχι στο Μέγαρο Μαξίμου …Θα έχουμε άραγε την χαρά να γιορτάσουμε στις 21 Μαΐου την νέα ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ; Την χαρά να απαλλαγούμε μόνοι μας από αυτό το βρομερό «απόστημα» που «δηλητηριάζει» το σύνολο του ελληνικού «κορμού»;

Όπως και να έχει, η ώρα τού «λογαριασμού» για τους Νεοταξίτες τού Σβαμπ και του Σόρος πλησιάζει, είτε το θέλουν είτε όχι. Οι εγκάθετοι της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ θα τιμωρηθούν και δεν θα πάνε απλά στα σπίτια τους, που με τα κλεμμένα έχουν γίνει επαύλεις …αλλά στις φυλακές !!! Τέτοιους «τζαμπατζήδες» ηγέτες ο λαός δεν τους ψηφίζει…Τους «ψεκάζει» όπως τις «κατσαρίδες».

 

 

Φωτό https://www.efsyn.gr/

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This