EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Έρευνα για τα επεισόδια στο AAMI Park – Θα αποδοθούν ποινές

20 Dec, 2022
aami park

aami park

aami park

Το Σάββατο βράδυ, φίλαθλοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο στο AAMI Park, δημιουργώντας πρωτοφανείς εντάσεις και σίγουρα μια καθόλου φίλαθλη εικόνα για το αυστραλιανό ποδόσφαιρο. Στον απόηχο αυτών των δυσάρεστων γεγονότων, η Football Australia είναι έτοιμη να ασκήσει τα δικαιώματά της ώστε η υπόθεση να ξεκαθαρίσει και, σίγουρα, να μην επαναληφθεί. Αυτό δήλωσε ο James Johnson, διευθύνων σύμβουλος.

Η διοργανώτρια του πρωταθλήματος A-League, Australian Professional Leagues, από την πλευρά της θα συνεργαστεί με την αστυνομία και αρμόδιους φορείς, για να ανακοινώσει αφ’ ενός τις ποινές που προβλέπονται, αλλά και να διαλευκάνει την λεπτό-προς-λεπτό διαδικασία της έντασης που δημιουργήθηκε.

Η σημαντική λεπτομέρεια εδώ είναι ότι τις εντάσεις δημιούργησαν οι οπαδοί της Melbourne Victory, γεγονός που φέρνει την ομάδα σε δύσκολη θέση, κυρίως μετά και τον τραυματισμό του τερματοφύλακα της Melbourne City, Tom Glover, αλλά και του διαιτητή, Alex King. Ο Glover τραυματίστηκε από ρίψη μεταλλικού αντικειμένου. Την ώρα που έγινε η μαζική είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, η Melbourne City προπορευόταν με 1-0 και ήταν η στιγμή που θα δινόταν προειδοποίηση στην Victory.

Η πρώτη ποινή που συζητείται για τους εισβολείς φιλάθλους είναι η δια βίου απαγόρευση εισόδου τους σε γήπεδα.

Η Melbourne Victory, η οποία ενδέχεται να υποστεί μείωση στην βαθμολογία, προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Ως Melbourne Victory Football Club είμαστε συντετριμμένοι. Καταδικάζουμε απερίφραστα τις ενέργειες των φιλάθλων στον αγώνα το βράδυ του Σαββάτου με τη Melbourne City στο AAMI Park. Οι ενέργειες που έλαβαν χώρα, με τους θεατές να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο και να τραυματίζουν έναν παίκτη της Melbourne City FC, τον διαιτητή και έναν κάμεραμαν του Network Ten, δεν είναι δυνατόν να γίνουν αποδεκτές σε καμία περίπτωση και δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο. Η ασφάλεια και η ευημερία όλων των εμπλεκομένων σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα είναι πρωταρχικής σημασίας και ο Σύλλογός μας δεν θα αποδεχτεί αυτή τη συμπεριφορά. Η Melbourne Victory Football Club θα ήθελε να ζητήσει επισήμως συγγνώμη από τον Ton Glover, τον διαιτητή του αγώνα, Alex King, και τον χειριστή της κάμερας, καθώς και από όλους τους παίκτες, τους διαιτητές και όσους έγιναν μάρτυρες της αποτρόπαιας αυτής συμπεριφοράς. Αυτή η συμπεριφορά δεν θα γίνει ανεκτή και ο Σύλλογός μας, σε συνεργασία με το AAMI Park και την Αστυνομία, θα προχωρήσει αμέσως πλήρη έρευνα για το περιστατικό. Η Melbourne Victory θα ήθελε να επαναλάβει ότι δεν υπάρχει θέση στο ποδόσφαιρο αυτού που είδαμε».

Για την ιστορία του πράγματος, εξ ‘αρχής το κλίμα ήταν τεταμένο, αφού η αντίδραση των οπαδών και των δύο πλευρών στράφηκε ενάντια στην απόφαση της APL να δώσει τους επόμενους τελικούς στην Νέα Νότια Ουαλία. Όταν έγινε το 1-0, άρχισαν οι ρίψεις φωτοβολίδων και από τις δύο κερκίδες. Μία από αυτές τις φωτοβολίδες έπεσε κοντά στον τερματοφύλακα Glover, ο οποίος την σήκωσε και την έριξε πίσω – κάτι που εξόργισε τους φιλάθλους της Victory και στάθηκε η αφορμή για την εισβολή τους στον αγωνιστικό χώρο.

Στον τερματοφύλακα εκτινάχτηκε ένας μεταλλικός κουβάς στο πρόσωπο, στέλνοντάς τον με διάσειση στο νοσοκομείο.

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This