ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 19, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 29, ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΟΜΟΨΥΧΊΑ ΤΟ ”ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ”-

29 Aug, 2021
Θα πρέπει να γνωρίζουμε όλοι, πως μας έρχονται δύσκολες ημέρες Πολύ δύσκολες και ακραίες. Με εξοντωτικές πιέσεις  Ο πρωτόγνωρος αυτός φασισμός τους δεν κάμπτεται με φιλότιμο.
Θέλει μαζικότητα. Θέλει με δυναμική να τους φωνάξουμε πως φθάνει πια το παιχνίδι τους με τη ζωή μας. Με το αγαθό αυτό, που ονομάζεται ζωή. Και που δεν τους το βάζουμε στον βωμό των βρόμικων σκοπιμοτήτων τους  Γι αυτό θα πρέπει αυτή τη φορά, η φωνή μας να ακουστεί δυνατά Πολύ δυνατά Αφού το μίσος τους για μας, τους κατέστησε και κουφούς. Γι αυτό το λόγο την Κυριακή θα πρέπει να είμαστε πολλοί. Τι πολλοί.; Όλοι θα πρέπει να είμαστε. Δεν υπάρχουν εδώ στρατόπεδα, ομάδες και παρεούλες Είμαστε αδέλφια. Όλοι μας είμαστε ένα.. Μια γροθιά. Αυτοί έρχονται και παρέρχονται. Εμείς που αγωνιούμε για την πατρίδα. Εμείς που αγωνιούμε για την αξιοπρέπεια του ανθρώπου. Για τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας 
ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ.. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 29, ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΟΜΟΨΥΧΊΑ ΤΟ ”ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ”– ”ΖΗΤΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ” — ”ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” Μην απουσιάσει κανείς.. 
Ελάτε να τους δείξουμε την αποφασιστικότητα μας..

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This