EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
πολικό ψύχος

Ήδη δεκάδες οι νεκροί από το πολικό ψύχος στις ΗΠΑ

22 Jan, 2024

Το CBS News ανέφερε ούτε λίγο ούτε πολύ 83 θανάτους λόγω του ψύχους, ενώ από την Μοντάνα μέχρι την κεντρική Φλόριντα και κυρίως στο κέντρο και δυτικά οι συνθήκες είναι δύσκολες.

19 επιβεβαιωμένοι οι νεκροί στο Τενεσί, ενώ στο Όρεγκον 16 μεταξύ των οποίων και οι τρεις άνθρωποι που πέθαναν όταν έπεσε δέντρο στο αυτοκίνητό τους -ευτυχώς το βρέφος που βρισκόταν μέσα στο όχημα επέζησε.

Στο Ιλινόϊς, στην Πενσυλβάνια, το Μισισίπι, στην Ουάσινγκτον, Κεντάκι, Ουϊσκόνσκιν, Νέα Υόρκη και Νιου Τζέρσεη αναφέρθηκαν περισσότεροι θάνατοι από το ψύχος, ενώ ανακοινώσεις προς τους οδηγούς ακούγονται σε όλες τις πολιτείες. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς ο παγετός έχει μετατρέψει τους δρόμους σε κάποιες περιπτώσεις, σε επικίνδυνη πίστα.

Οι αρχές μάλιστα του Μισισίπι τονίζουν ότι οι οδηγοί θα πρέπει να βρίσκονται στον δρόμο μόνο σε περίπτωση ανάγκης.

Το Σαββατοκύριακο οι θερμοκρασίες ήταν ιδιαίτερα χαμηλές, περισσότερο από τα συνηθισμένα, και φαίνεται ότι αυτή η σεζόν θα έχει χαμηλούς βαθμούς κυρίως στα ανατολικά. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στους δυνατούς ανέμους, και στον παγετό που δείχνει να φτάνει μέχρι την βόρεια Φλόριντα.

Τουλάχιστον μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα διατηρηθούν αυτά τα φαινόμενα, όπως τονίζουν οι μετεωρολόγοι, αφού ο άνεμος της Αρκτικής θα συνδυαστεί με την υγρασία από τον Κόλπο δημιουργώντας «παγωμένο χάος» από την Οκλαχόμα μέχρι το Ιλινόϊς.

Προβλήματα στην υδροδότηση αντιμετωπίζει το Μέμφις αφού από τον παγετό έσπασαν σωλήνες. Ανησυχώντας για περαιτέρω μολύνσεις, η Memphis Light Gas and Water συμβουλεύει τους 400.000 χρήστες – πελάτες της εταιρείας να βράζουν το νερό πριν το χρησιμοποιήσουν, ή να χρησιμοποιούν εμφιαλωμένο νερό μέχρι να ολοκληρωθούν οι επισκευές. Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο, περισσότεροι από 100 υπάλληλοι της εταιρείας εργάστηκαν εθελοντικά για τον σκοπό αυτό.

 

Δείτε βίντεο εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=Mt-WcBLbF8U   

 

 

https://www.pronews.gr/ πηγη 

φωτό https://ktar.com 

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

24 ώρες

24 ώρες

Ένα πουλί κελαηδεί κάθε πρωί έξω απ’ το παραθύρι μου. Γλυκό ξυπνητήρι απεσταλμένος της φύσης μου...

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This