EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Αζόφ

Αζόφ: Εγκλήματα

14 May, 2022

Γάλλος εθελοντής: «Ο ουκρανικός Στρατός διέπραξε εγκλήματα πολέμου – Είδα Αμερικανούς οπερατέρ να σκηνοθετούν» 
 
«Οι μαχητές του Αζόφ είναι παντού – Με νεοναζιστικές ρίγες» 

Ο βετεράνος Γάλλος στρατιωτικός, συγγραφέας και ακτιβιστής Adrien Boke  σε συνέντευξη του στο sudradio προχώρησε σε αποκαλύψεις για τα όσα  συμβαίνουν στην Ουκρανία. 
 
«Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για αυτά που λέω. Ενώ ήμουν στην Ουκρανία, ήμουν μάρτυρας εγκλημάτων πολέμου. Όλα αυτά διαπράχθηκαν από τον  ουκρανικό στρατό. Αλλά στη Γαλλία δεν το συζητάμε!», είπε ο Α.Boke. 
 
Ο βετεράνος Γάλλος, ο συγγραφέας του βιβλίου «Σήκω και πήγαινε χάρη στην  επιστήμη», πήγε στην Ουκρανία για μια ανθρωπιστική αποστολή και  παρέμεινε εκεί για τρεις εβδομάδες. Με την επιστροφή του, πήρε μια  δύσκολη απόφαση που θα μπορούσε να του καταστρέψει τη ζωή ή τουλάχιστον  να του δημιουργήσει πολλά προβλήματα: αποφάσισε να μεταφέρει στους  Γάλλους πληροφορίες για τα εγκλήματα που είχε δει στην Ουκρανία. 
 
Ακολουθούν αποσπάσματα από τη συνέντευξή του: 
 
Όταν επέστρεψα στη Γαλλία από την Ουκρανία, σοκαρίστηκα: τα τηλεοπτικά  κανάλια προσκαλούν ως ειδικούς ανθρώπους που δεν έχουν πάει στην  Ουκρανία και δεν γνωρίζουν τίποτα για το τι συμβαίνει εκεί τώρα. Ωστόσο,  τολμούν να κάνουν εικασίες για αυτά τα γεγονότα. Ανάμεσα σε αυτό που  ακούω από την οθόνη της τηλεόρασης και σε αυτό που είδα με τα μάτια μου  είναι μια άβυσσος. 
 
Οι μαχητές του Αζόφ είναι παντού. Με νεοναζιστικές ρίγες. Με συγκλονίζει  το γεγονός ότι η Ευρώπη προμηθεύει όπλα στους νεοναζί. Στις στολές τους,  σύμβολα των SS είναι κεντημένα παντού. Όχι μόνο δεν κρύβουν τις απόψεις  τους. Τις διαφημίζουν. Δούλεψα με αυτούς τους ανθρώπους και τους  περιποιήθηκα. Λένε ανοιχτά ότι είναι έτοιμοι να «καταστρέψουν» μαύρους  και Εβραίους. 
 
Όντας εκεί, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Απλώς παρακολουθούσα και  κατέγραφα σε βίντεο. Έχω αυτό το υλικό και θα το χρησιμοποιήσω ως  απόδειξη των εγκλημάτων της Ουκρανίας. 
 
Έβλεπα πώς ο Ουκρανός στρατός πυροβόλησε στα γόνατα αιχμαλώτους Ρώσους  στρατιώτες και πυροβόλησε στο κεφάλι ανώτερους αξιωματικούς. 
 
Έχω δει προσωπικά Αμερικανούς οπερατέρ να κάνουν ψεύτικα πλάνα από τη  σκηνή των μαχών, να σκηνοθετούν. 
 
Όλα τα κατεστραμμένα πολιτικά κτίρια, που δόθηκαν στην δημοσιότητα από  την Ουκρανία ως «βομβαρδισμοί αμάχων», δεν είναι τίποτα άλλο από το  αποτέλεσμα αποτυχημένων βομβαρδισμών από Ουκρανούς σε στρατιωτικές  εγκαταστάσεις. 
 
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας κρύβουν πυρομαχικά σε κτίρια κατοικιών  τη νύχτα, χωρίς καν να ενημερώσουν τους κατοίκους. Αυτό ονομάζεται χρήση  αμάχων ως ασπίδα. 
 
Η σφαγή στη Μπούτσα είναι σκηνοθετημένη. Τα πτώματα των νεκρών  μεταφέρθηκαν από άλλα μέρη και εσκεμμένα τοποθετήθηκαν με τέτοιο τρόπο  ώστε να παραχθεί ένα «συγκλονιστικό» πλάνο. 
 
 
 
Στέφανος  Ληναίος 

photo https://tanea.gr 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This