EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
ΑΙΣΧΟΣ

ΑΙΣΧΟΣ! ΝΤΡΟΠΗ! ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ!

18 Sep, 2023

Πέραν από τις τραγωδίες των ατυχημάτων, πυρκαγιών, πλημμυρών κ.λπ., η ανασφάλεια των πολιτών στο κόκκινο! Και το κράτος ανύπαρκτο, σε διακοπές διαρκείας.

Δυο χαρακτηριστικά παραδείγματα:

Στις Καρυές Λακωνίας επισκέφθηκε με την οικογένειά του μετά από χρόνια, ενώ στο μεταξύ δαπάνησε εκατομμύρια για την εκ θεμελίων αναπαλαίωση του ωραίου πατρικού του σπιτιού, πολύ γνωστός επιχειρηματίας στις ΗΠΑ, στο Λος Αντζελες, με σπουδαίες δωρεές σε Πανεπιστήμια κ.λπ. στις ΗΠΑ για την ελληνική γλώσσα κ.ά. καθώς και στο χωριό του. Και ξαφνικά «κεραυνός εν αιθρία»! Καθώς πήγε στην Πλατεία να διασκεδάσει με συγγενείς και φίλους, κάποιοι Μαφιόζοι «συμπατριώτες» ή βαλτοί από αλλού, εισβάλλουν στο σπίτι και τους κλέβουν μεγάλο χρηματικό ποσό, κοσμήματα κ.λπ. Κι όταν οι ιδιοκτήτες επέστρεψαν, έμειναν άναυδοι! Σοκαρίστηκαν και διέκοψαν την παραμονή τους, και επέστρεψαν στις ΗΠΑ! Έχει δε περάσει ένας ολόκληρος μήνας και οι «αρμόδιοι» (Δήμου, Περιφέρειας, Αστυνομίας κ.λπ.) δεν έχουν κατορθώσει να συλλάβουν τους κακοποιούς δράστες! Και πολλοί φαντάζονται μήπως το έγκλημα ήταν καλά οργανωμένο με τη συνέργεια ατόμων υπεράνω υποψίας!

Ένα άλλο παράδειγμα, σε χωριό της Αρκαδίας, για τέταρτη φορά την παραμονή της Παναγίας, 14 Αυγούστου, κόπηκε η παροχή νερού και επισκέπτες από Αθήνα κ.α. δεν είχαν νερό να πλυθούν οι ίδιοι και τα μωρά τους, και αγόρασαν δεκάδες μπουκάλια με νερό για τις πρώτες ανάγκες. Και οι «αρμόδιοι» είπαν σαν δικαιολογία ότι κάποια βλάβη στο δίκτυο! Ας σημειωθεί ότι το νερό προέρχεται από γεωτρήσεις επιχειρηματιών, που τροφοδοτούν τις επιχειρήσεις τους (Φάρμα) και μετά το χωριό! Δηλαδή, το πρώτο αγαθό, το νερό έχει ιδιωτικοποιηθεί! Εκτός κι αν γίνεται σαμποτάζ στην επιχείρηση. ΄Η κάποιοι συμπατριώτες είναι ανεπιθύμητοι και άλλοι, πονηροί, ζηλόφθονοι και επιτήδειοι, θέλουν να τους αναγκάσουν να φύγουν και να πουλήσουν την περιουσία τους! Και οι «αρμόδιοι» «σιγήν ιχθύος». Κι ύστερα μας φταίνε οι ξένοι!  Οποίο κατάντημα!

 

 

πηγή: ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

φωτό fbhk / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

ΣΥΓΧΥΣΗ

ΣΥΓΧΥΣΗ

Φοβερή σύγχυση επικρατεί στην οικουμένη. Είναι έργο συνωμοσίας ή η ειμαρμένη; Πλημμύρισε ο κόσμος...

Εθνοκάθαρση

Εθνοκάθαρση

Στο Αρτσάχ έχουμε μια  εισβολή και μια σύγχρονη εθνοκάθαρση ενός λαού, του αδελφού Αρμενικού...

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This