EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Αλλαγή της πραγματικότητας

Αλλαγή της πραγματικότητας

24 Apr, 2023

Οι νομοθέτες στην Καλιφόρνια εξετάζουν ένα νομοσχέδιο που θα επιτρέπει στους κρατικούς αξιωματούχους να χωρίζουν τα παιδιά από τις οικογένειές τους χωρίς να ενημερώνουν τους γονείς μέχρι εκ των υστέρων.

Οι κυβερνητικές αρχές θα τους επιτρέπετε   να το κάνουν αυτό για παιδιά που παλεύουν με προβλήματα ταυτότητας φύλου αλλά των οποίων οι γονείς δεν «συμφωνούν » με  τη νέα τους ταύτιση ως το αντίθετο φύλο ή ως μη δυαδικό, ρευστό φύλου, πανσεξουαλικό ή ένα από τα άλλα φτιαγμένα φύλα ή σεξουαλικούς προσανατολισμούς. Το νομοσχέδιο, AB 665, «θα επιτρέπει σε παιδιά ηλικίας 12 ετών να συναινέσουν να τοποθετηθούν σε ομαδικά σπίτια που χρηματοδοτούνται από το κράτος χωρίς την άδεια ή τη γνώση των γονέων», σύμφωνα με ανάλυση του Οικογενειακού Συμβουλίου της Καλιφόρνια. Η νομοθεσία δίνει σε έναν κυβερνητικό γραφειοκράτη τη δυνατότητα να κρατήσει μια μητέρα και τον πατέρα εκτός της οικίας του παιδιού   με βάση τη δική του προσωπική απόφαση.

«Η θεραπεία ψυχικής υγείας ή η παροχή βοήθειας ψυχολόγου  ανηλίκου που εξουσιοδοτείται από τους νομοθέτες  περιλαμβάνει, τη συμμετοχή του γονέα, ή του κηδεμόνα του ανηλίκου, εκτός εάν η  επαγγελματίας ψυχολόγος   που φροντίζει ή συμβουλεύει τον ανήλικο, μετά από συνεννόηση με τον ανήλικο, κρίνει ότι η εμπλοκή του γονέα   θα ήταν “ακατάλληλη”, αναφέρει επί του παρόντος το νομοσχέδιο.

Καταργεί τον ισχύοντα νόμο κοινής λογικής που επιτρέπει στα παιδιά να επιλέγουν υπηρεσίες ψυχικής υγείας χωρίς γονική συναίνεση μόνο εάν υφίστανται κακοποίηση, πράγμα που σημαίνει ότι τα παιδιά υγιών γονέων θα επιτρέπετε  πλέον να «συναινέσουν σε θεραπεία ψυχικής υγείας ή συμβουλευτική σε εξωτερική βάση ή υπηρεσίες η σε ξενώνες  φιλοξενίας »

«Πάνω από το μισό των ερωτηθέντων LGBTQ+ νέων ανέφεραν ότι το να μην μπορούν να λάβουν αποδοχή  η άδεια αλλαγή φύλου από τους γονείς ή τους κηδεμόνες τους ήταν μερικές φορές ή πάντα εμπόδιο στην πρόσβαση στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας», αναφέρει το νομοσχέδιο, φαινομενικά ως δικαιολογία για την απομάκρυνση των γονέων από τα παιδιά . Αυτός ο ισχυρισμός πιθανότατα προέρχεται από μια διαδικτυακή έρευνα που επιλέχθηκε από μόνος του για LGBT άτομα που διεξήχθη από την ομάδα υπεράσπισης Trevor Project.

Αλλά οι γονείς μπορεί να έχουν έναν καλό λόγο να μην δίνουν άδεια στους μαθητές να έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένες υπηρεσίες ψυχικής υγείας, οι οποίες δεν είναι όλες το ίδιο. Για παράδειγμα, οι γονείς μπορεί να αντιταχθούν στην ψευδή ιδέα ότι οι άνδρες μπορούν να γίνουν γυναίκες και, για τον λόγο αυτό, δεν θέλουν τα παιδιά τους να πάνε σε έναν σύμβουλο που θα ενθαρρύνει τον γιο τους να αποκαλεί τον εαυτό του κορίτσι, να φορέσει φορέματα και να του αλλάξει αντωνυμίες. Οι υπηρεσίες ψυχικής υγείας που μια 13χρονη που πάσχει από κατάθλιψη πιστεύει ότι μπορεί να μην είναι προς το συμφέρον της οι απόψεις  με τις αξίες των γονιών της.

Φαίνεται αρκετά προφανές, δεδομένου του  συντάκτη του νομοσχεδίου, ότι σκοπός αυτής της νομοθεσίας είναι να διευκολύνει τα παιδιά να ταυτιστούν ως διαφορετικό φύλο. Πρώτον, το νομοσχέδιο αναφέρει τη «LGBTQ+ νεολαία». Δεύτερον, η νομοθεσία έχει γραφτεί από τον πολιτειακό γερουσιαστή Scott Wiener, ο οποίος έχει επίσης πιέσει για έναν νόμο που θα κάνει την Καλιφόρνια ένα «Ξενώνα για παιδιά  LGBTQ  » όπου ο ένας γονέας μπορεί απευθυνθεί στην πολιτεία για   το παιδί του και να αγνοήσει τις εντολές επιμέλειας και να «υποβάλει  » σε ιατρικές εξετάσεις  την παιδί.

Το ερώτημα είναι, γιατί θέλει τους γονείς να απομακρυνθούν που αρνούνται να δεχθούν  την νέα πραγματικότητα?/ Τα παιδιά που είναι θύματα κακοποίησης μπορούν ήδη να έχουν πρόσβαση σε τακτική συμβουλευτική για το άγχος ή την κατάθλιψη.

Αυτό είναι ξεκάθαρο  ότι τα παιδιά που μπερδεύονται σχετικά με το φύλο τους μπορούν να τους παρακινούν  και να επιβεβαιωθούν στις αυταπάτες τους χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς τους. Στην πραγματικότητα, ακούγεται παρόμοιο με τα σχέδια μιας ομάδας LGBT της Βιρτζίνια που ονομάζεται Pride Liberation Project για να βοηθήσει τους ομοφυλόφιλους νέους να αποκτήσουν ένα νέο σπίτι με ομοφυλόφιλα ζευγάρια, εάν οι γονείς τους δεν συμβιβάζονται με την έλξη και τις επιλογές τους για το ίδιο φύλο.

Τα παιδιά που είναι νόμιμα θύματα κακοποίησης έχουν ήδη τρόπους να αναφέρουν τους γονείς τους και να αναζητήσουν πραγματική συμβουλευτική και βοήθεια. Αυτό το νομοσχέδιο διακόπτει τους σημαντικούς δεσμούς μεταξύ γονέων και παιδιών και στοχεύει να επιβάλει το σύστημα αξιών της Wiener σε όλες τις οικογένειες!!!!! αντί να αφήνει τους πραγματικούς γονείς να λαμβάνουν τις καλύτερες ηθικές και νομικές αποφάσεις για να βοηθήσουν τα παιδιά τους.

 

 

Photo Anemone123  / https://pixabay.com

πηγη https://www.europarl.europa.eu/

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This