EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Ανάσταση με φως

4 May, 2024
Ανάσταση με φως

Ανάσταση με φως

Ανάσταση με φως

Πριν την Ανάσταση, προηγείται η Σταύρωση μέχρι την αποκαθήλωση που είναι  η τελευταία πράξη ταπείνωσης του Ιησού Χριστού.
Αυτή  η Ανάσταση που οδηγεί στο φως μέχρι σήμερα και διώχνει τα σκοτάδια μας και θα εξακολουθεί να μας εμπνέει η θυσία του Χριστού στο Σταυρό του Γολγοθά, εφόσον και η δική μας ζωή πολλές φορές δοκιμάζεται. 
Αναγκαζόμαστε όχι μόνο, να κουβαλάμε το σταυρό στην πλάτη, μα να κρεμόμαστε πάνω σ’ αυτόν περνώντας από οδό θλίψης και οδύνης.
Όταν λυγούν τα γόνατα, στερεύουν τα δάκρυα και ατονεί η καρδιά, γρήγορα οδεύουμε σε μονοπάτια απελπισίας. 
Τότε ζητούμε ως άνθρωποι έναν Σίμωνα Κυρηναίο να ελαφρώσει το φορτίο μας. Και ο Χριστός ως άνθρωπος κουβαλούσε το δικό μας σταυρό, μέχρι το σημείο της Σταύρωσης. 
Μόνο που η θυσία Του δεν έγινε για τις δικές Του ιδέες, όπως πολλοί υποστηρίζουν. 
Ο Χριστός γεννήθηκε στη Γη με κάποιο σκοπό. 
Ήρθε για να φέρει τη Σωτηρία στις ψυχές των ανθρώπων. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από τόσα χρόνια εξακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι, να γιορτάζουν Την γέννησή Του και να τιμούν την Σταυρική Του θυσία που οδηγεί στην Ανάσταση. 
Υπάρχουν άνθρωποι απογοητευμένοι μέχρι και σήμερα. 
Άλλοι από μια ανίατη ασθένεια, άλλοι από μεγάλη θλίψη χάνοντας δικούς τους ανθρώπους και μένουν απαρηγόρητοι, άλλοι γιατί δεν έχουν τα απαραίτητα προς το ζην και πολλά ακόμη.. 
Μα.. η δύναμη Του Αναστημένου Χριστού, μπορεί να θεραπεύσει και να αποκαταστήσει την ελπίδα που έχει χαθεί σε όλους τους εγκαταλελειμμένους, τους απορριμμένους, σ’ αυτούς που ζουν ακόμη στο περιθώριο της ζωής!
Υπάρχει η Θύρα που λέγεται Ιησούς Χριστός!
Δεν ήρθε στον κόσμο για να τον κρίνει, ήρθε για να τον σώσει μέσω Αυτού. 
Η Ανάσταση που είναι ελπίδα όλων των πιστών σ’ αυτούς δηλ. που δέχτηκαν τη διδασκαλία Του, σ’ αυτούς που λάτρεψαν το πρόσωπό Του και συνεχίζουν να τον τιμούν με  τις πράξεις τους.
Σ’αυτούς που αντλούν δύναμη και φως απ’ την αγάπη Του και έχουν γευτεί την μοναδικότητά Του, γιατί η δική Του αγάπη είναι αυτή που ολοκληρώνει τον άνθρωπο στις αναζητήσεις του και τον οδηγεί από το σκοτάδι στο φως!
Δεν ξεχνούν ότι “Τόσο πολύ αγάπησε ο Θεός τον κόσμο, ώστε, έστειλε τον Μονογενή Υιό Του να σταυρωθεί για όλους τους αμαρτωλούς και να μην χαθεί όποιος πιστέψει σ’ Αυτόν, αλλά να έχει ζωή αιώνια!
Μια ζωή που δεν τελειώνει στον τάφο. 
Μόνο η δική Του Ανάσταση φέρνει την αληθινή χαρά, τη ζωή την ελπίδα! Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση με φως στις καρδιές, στις ψυχές και στις ζωές μας.

 

photo Treharris / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Ένας τίτλος… Πειραιάς: Αναβίωσε και φέτος το έθιμο της Ασούρα με το αυτομαστίγωμα. Αυτός ο τίτλος μου θύμισε ένα παλιότερο άρθρο που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας !!

Η Ασούρα στον Πειραιά αποτελεί ένα αρχαίο έθιμο που αναβιώνει κάθε χρόνο, προσδίδοντας ένταση και...

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This