EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Αναστασία Μήλιου

Δικηγόρος Παρ’Αρείω Πάγω

 

Αναστασία Μήλιου

Η Αναστασία Μήλιου είναι δικηγόρος και ασκεί μάχιμη δικηγορία από το 1997 μέχρι σήμερα και ασχολείται καθημερινά με όλο το φάσμα του ποινικού, διοικητικού και αστικού δικαίου.
Η Αναστασία Μήλιου είναι δικηγόρος Παρ'Αρείω Πάγω. Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και εργάστηκε από φοιτήτρια σε δικηγορικό γραφείο αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και δικαστηριακή εμπειρία. Ασκεί μάχιμη δικηγορία από το 1997 μέχρι σήμερα με αντικείμενο όλο το φάσμα του ποινικού, διοικητικού και αστικού δικαίου.
Έχει ειδικευτεί στις εργατικές υποθέσεις, στα κληρονομικά θέματα, στα οικογενειακά (επιμέλειας, διαζυγίου συναινετικού ή αντιδικίας και διατροφών), στις μισθωτικές διαφορές (Δγη απόδοσης μισθίου, καταβολή μισθωμάτων, επαγγελματικές μισθώσεις), στις διεκδικήσεις ακινήτων και κυρίως στα θέματα των οφειλών έναντι των τραπεζών. Στο ενεργητικό της υπάρχουν πολλές ανακοπές, επιτυχημένες αποφάσεις του ν. 3869/2010 και φυσικά υποθέσεις με αγωγές σχετιζόμενες με το ελβετικό φράγκο.
Η Αναστασία Μήλιου έχει επιτύχει υψηλές αποζημιώσεις σε τραυματισμούς από τροχαία ατυχήματα και εργατικές αποζημιώσεις, παρέχει συμβουλές όσον αφορά φορολογικά θέματα και ζητήματα οφειλών, ρυθμίσεων δανείων, αγοραπωλησίες και οποιουδήποτε είδους μεταβιβάσεις ακινήτων, καταχωρήσεις και διορθώσεις εγγραφών στα κατά τόπους Κτηματολόγια.
Από το 2007 δραστηριοποιείται με θέματα ομογενών στην Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νότια Αφρική και την Ευρώπη, ενημερώνοντας τους για τα ζητήματα που τους απασχολούν και θα πρέπει να γνωρίζουν ζώντας συνεχώς στο εξωτερικό. Αναλαμβάνει την διαδικασία για να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια με καθορισμό και με πολιτογράφηση.
Την αλλαγή του ονοματεπωνύμου στην Ελλάδα για όσους ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό. Επίσης συμβουλεύει και αναλαμβάνει ζητήματα που αφορούν την περιουσία κινητή και ακίνητη των Ελλήνων του εξωτερικού οπουδήποτε κι αν βρίσκεται στην Ελλάδα.
Εξειδικεύεται σε θέματα φορολογικά, συντάξεων, κληρονομικά, μεταβιβάσεις ακινήτων (γονικές παροχές, δωρεές, αγοραπωλησίες κ.τ.λ.), τραπεζικά ζητήματα (μεταφορά λογαριασμών από ελληνικές τράπεζες σε τραπεζικούς λογαριασμούς τους στο εξωτερικό), δηλώσεις ακινήτων στο Κτηματολόγιο, διορθώσεις κτηματογραφικών εγγραφών, διεκδικήσεις ή καταπατήσεις ακινήτων τους, αποζημιώσεις από απαλλοτρίωση ακινήτων καθώς και αναγνώριση διαζυγίων και άλλων πράξεων που έχουν γίνουν στο εξωτερικό και πρέπει να αναγνωριστούν και στην Ελλάδα.
Η Αναστασία Μήλιου δίνει νομικές συμβουλές και ενημερώνει σχετικά με τις πιο πρόσφατες αποφάσεις των Δικαστηρίων αναφορικά με όλα τα θέματα που αφορούν και προβληματίζουν τους φορολογούμενους, τους κληρονόμους, τους ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας, τους μισθωτές, τους εκμισθωτές, τους συνταξιούχους, τους ομογενείς. Την αρθρογραφία της μπορείτε να συναντήσετε σε πολλές εφημερίδες, ειδησεογραφικές ιστοσελίδες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.
greek-news-and-Radio-FL-logo

Μάθετε Πρώτοι τα Νέα

Γραφτείτε στην εφημερίδα μας και μαθαίνετε τα νέα από πρώτο χέρι, Αξιόπιστα και με Διαφάνεια, χωρίς Φίμωτρο!

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This