ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

May 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

17 Jan, 2022

Περισσότεροι από 200.000 πολίτες έμειναν χωρίς ρεύμα στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες το πρωί της Δευτέρας μετά από μια μεγάλη χειμερινή καταιγίδα που σάρωσε την περιοχή, προκαλώντας πολλούς ανεμοστρόβιλους στη Φλόριντα.

Η καταιγίδα, η οποία έφερε χιόνι στα βόρεια και μεσοδυτικά το Σαββατοκύριακο, φάνηκε να προκάλεσε χιλιάδες ακυρώσεις πτήσεων μεταξύ Κυριακής και Δευτέρας.

Στη Βόρεια Καρολίνα, το Υπουργείο Μεταφορών είπε στους κατοίκους της πολιτείας να παραμείνουν σπίτι και να μην βγουν στους παγωμένους δρόμους τη Δευτέρα.

Ο τρομερός μαύρος πάγος έκανε την οδήγηση ιδιαίτερα ύπουλη κοντά στα σύνορα της Βόρειας Καρολίνας και του Τενεσί, δήλωσαν αξιωματούχοι της Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης της Βόρειας Καρολίνας.

Οι καταιγίδες στη Βόρεια Καρολίνα φαίνεται ότι έπαιξαν ρόλο στον θάνατο δύο ανθρώπων την Κυριακή, αφού ένα όχημα ξέφυγε από τον Interstate 95 προτού χτυπήσει πολλά δέντρα στη μέση.

Σχεδόν 700 μίλια νότια στη νοτιοδυτική Φλόριντα, πολλοί ανεμοστρόβιλοι προκάλεσαν την καταστροφή περισσότερων από δώδεκα κατοικιών στην κομητεία Lee στον Κόλπο του Μεξικού, ενώ χιλιάδες σπίτια έμειναν χωρίς ρεύμα.

Υπήρξαν «πολλαπλοί ανεμοστρόβιλοι» στη νοτιοδυτική Φλόριντα το πρωί της Κυριακής, ανακοίνωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία στο Μαϊάμι.

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν, 34 σπίτια κατεδαφίστηκαν και 62 σπίτια κατέστησαν «μη βιώσιμα» από τους ανεμοστρόβιλους του Σαββατοκύριακου, δήλωσε τη Δευτέρα στο NBC News ο Συμπρόεδρος του Συμβουλίου Επιτρόπων της κομητείας Lee, Cecil Pendergrass.

Ο Pendergrass είπε ότι ο ανεμοστρόβιλος EF2 είχε επίσης αφήσει περίπου 7.000 σπίτια χωρίς ρεύμα. Μέχρι νωρίς το πρωί της Δευτέρας, λίγο λιγότερο από 1.150 σπίτια στη Φλόριντα φαινόταν να είναι χωρίς ρεύμα, σύμφωνα με το διαδικτυακό πρόγραμμα παρακολούθησης PowerOutage.us.

Η χειμερινή κακοκαιρία άφησε περισσότερα από 620.000 σπίτια και επιχειρήσεις στις ΗΠΑ, κυρίως στο Delaware, Maryland, New Jersey, New York, και Pennsylvania, καθώς και στα νοτιοανατολικά, χωρίς ρεύμα κάποια στιγμή την Κυριακή, σύμφωνα με το PowerOutage.us.

Μέχρι αργά το πρωί της Δευτέρας, περίπου 230.000 πολίτες σε όλη τη χώρα βρίσκονταν ακόμα στο σκοτάδι, είπε η υπηρεσία παρακολούθησης.

Την Κυριακή, περισσότερες από 3.000 πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού ακυρώθηκαν, σύμφωνα με την υπηρεσία παρακολούθησης πτήσεων FlightAware.

Και μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, περισσότερες από 1.500 πτήσεις στις ΗΠΑ ακυρώθηκαν για την ημέρα.

Εκπρόσωπος της American Airlines δήλωσε ότι η εταιρεία ακύρωσε περίπου 580 πτήσεις στην κύρια και περιφερειακή της λειτουργία για τη Δευτέρα.

 

«Η χειμερινή καταιγίδα αυτού του Σαββατοκύριακου είχε σημαντικό αντίκτυπο στη λειτουργία μας», είπε ένας εκπρόσωπος. Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η συντριπτική πλειονότητα των πτήσεων που επηρεάστηκαν ακυρώθηκαν εκ των προτέρων «ώστε να μπορούμε να ειδοποιήσουμε προληπτικά και να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας και να αποφύγουμε διακοπές της τελευταίας στιγμής στο αεροδρόμιο».

Photo: ready.gov

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι Ρεπουμπλικάνοι στο Κογκρέσο επιτίθενται στον Μπάιντεν για τον περιορισμό της παραγωγής ενέργειας καθώς οι τιμές του φυσικού αερίου αγγίζουν νέο ρεκόρ

Οι Ρεπουμπλικάνοι στο Κογκρέσο επιτίθενται στον Μπάιντεν για τον περιορισμό της παραγωγής ενέργειας καθώς οι τιμές του φυσικού αερίου αγγίζουν νέο ρεκόρ

Οι Ρεπουμπλικάνοι στην Ουάσιγκτον έχουν κατηγορήσει τις πολιτικές της κυβέρνησης Μπάιντεν και των...