EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Ανταπόκριση των ΑΧΕΠΑ στο κάλεσμα για ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία

7 Apr, 2022
ανθρωπιστική βοήθεια

ανθρωπιστική βοήθεια

ανθρωπιστική βοήθεια

Το AHEPA Emergency Relief Fund είναι ανοιχτό να λάβει δωρεές για ανθρωπιστική βοήθεια για να βοηθήσει τους ανθρώπους που επλήγησαν από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

<<Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τον λαό της Ουκρανίας καθώς υπερασπίζονται γενναία τη χώρα τους από μια βάναυση, καταστροφική και απρόκλητη εισβολή από τη Ρωσία. Χαιρετίζουμε την υπεράσπιση της δημοκρατίας και της ελευθερίας από τους Ουκρανούς. Η ανθρωπιστική καταστροφή και η απώλεια ζωών θα είναι καταστροφικές.

Η Ευρώπη θα αντιμετωπίσει σύντομα τη «μεγαλύτερη προσφυγική κρίση αυτού του αιώνα», σύμφωνα με την Υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. Η υπηρεσία προειδοποίησε ότι, από την 1η Μαρτίου, περίπου 660.000 πρόσφυγες έχουν εγκαταλείψει την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τις τελευταίες έξι ημέρες, με περισσότερους από 150.000 να έχουν εγκαταλείψει τις τελευταίες 24 ώρες.

Είμαστε περήφανοι για την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό για τους τρόπους με τους οποίους βοηθούν τους Ουκρανούς πρόσφυγες και για την εξασφάλιση της εκκένωσης Ελλήνων και Κυπρίων υπηκόων από την Ουκρανία. Θρηνούμε όλες τις απώλειες ζωών και μεταφέρουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην ελληνική κυβέρνηση και τον λαό της Ελλάδας για την απώλεια της ζωής Ελλήνων ως αποτέλεσμα της παράλογης και αδικαιολόγητης εισβολής της Ρωσίας.

Το Τάγμα AHEPA στέκεται αλληλέγγυο στους Ουκρανούς πρόσφυγες και οικογένειες.

Το AHEPA Emergency Relief Fund είναι ανοιχτό να λάβει δωρεές για ανθρωπιστική βοήθεια για να βοηθήσει τους ανθρώπους που επλήγησαν από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Ο Ανώτατος Πρόεδρος Jimmy Kokotas ζητά από κάθε μέλος και τμήμα να χρησιμοποιήσει τους πόρους του και να εξετάσει το ενδεχόμενο να κάνει μια δωρεά.

Η AHEPA θα συνεργαστεί με τις Διεθνείς Ορθόδοξες Χριστιανικές Φιλανθρωπικές Οργανώσεις (IOCC) και θα συνεργαστεί με τις υπηρεσίες αρωγής και το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ για την παροχή βοήθειας σε όσους έχουν επείγουσα ανάγκη, όπως:

  • Βρεφικά είδη, συμπεριλαμβανομένων πάνες, μπιμπερό και μαντηλάκια
  • Τροφή και νερό έκτακτης ανάγκης
  • Γεννήτριες και καύσιμα
  • Φακοί, μπαταρίες και κεριά
  • Κούνιες, κουβέρτες, στρώματα και άλλα κλινοσκεπάσματα
  • Είδη υγιεινής>>

Πατήστε εδώ, εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε: https://myemail.constantcontact.com/Appeal—Ukraine-Humanitarian-Aid.html?soid=1102913833436&aid=VW4TUZqMAqU

photo https://pixabay.com/el/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This