EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
ΑΝΩΜΑΛΟφοβικός

“ΑΝΩΜΑΛΟφοβικός”

3 Jul, 2023

Η συνέχεια του άρθρου του Παν. Τραϊανού.

 

Όλοι οι εχθροί τους εμφανίζονται σαν «φοβικοί», γιατί με ψευδοεπιστημονικούς όρους — και στο όνομα μιας επίπλαστης κοινωνικής «ευαισθησίας»— διαμορφώνουν μια επιχειρηματολογία, η οποία «καταδικάζει» κάποιους ανθρώπους και τρομάζει πολύ περισσότερους. Αυτοί είναι που σκορπούν τον τρόμο στην κοινωνία. Αυτοί είναι που χρησιμοποιούν «ετικέτες», μιμούμενοι τους πονηρούς τού Μεσαίωνα, οι οποίοι φόρτωναν την «ετικέτα» τής «μάγισσας» σε όποιον ήθελαν να εξουδετερώσουν και να τον οδηγήσουν στην πυρά, εκμεταλλευόμενοι τις φοβίες των δεισιδαιμόνων. Αυτό είναι που κάνουν και σήμερα. Οι «μάγισσες» της εποχής μας είναι αυτοί, οι οποίοι αυθαίρετα χαρακτηρίζονται «φοβικοί» και τους οποίους οι πονηροί «καταγγέλλουν», για να πάνε οι υπόλοιποι είτε να τους «κάψουν» είτε να τους «λιθοβολήσουν», ώστε ν’ απαλλαγεί η κοινωνία από τον «κίνδυνο» που αντιπροσωπεύουν.

Αυτοί είναι που επιχειρούν στο όνομα του πολιτισμού να μας οδηγήσουν σε έναν νέο «Μεσαίωνα», πολύ πιο επικίνδυνο και βάρβαρο από τον αυθεντικό. Δεν υπάρχει δηλαδή τίποτε καινούργιο στην τακτική τους …Παλιές δοκιμασμένες τακτικές είναι αυτές …Δοκιμασμένες από την εποχή τής Βαβυλώνας και του Σάλεμ μέχρι την εποχή τής σύγχρονης Νέας Υόρκης. Άλλωστε οι ίδιοι είναι εκείνοι που τις ενεργοποιούν και τις στρέφουν εναντίον τής ανθρωπότητας. Αυτοί είναι οι Σιωνιστές, οι οποίοι βρήκαν τους αφελείς νεόκοπους της ιστορίας και τους έβαλαν στην «πρωτοπορία» αυτήν, η οποία «εφευρέθηκε» χιλιάδες χρόνια πριν. Αυτοί οι κολεγιόπαιδες των ψευδοεπιστημών —οι οποίοι στο σύνολό τους σπούδασαν με εβραϊκά δάνεια— είναι που τους ανατέθηκε επ’ αμοιβή από τους Εβραίους να «εκμεταλλευτούν» τα προβλήματα των ομοφυλοφίλων εις βάρος τού Χριστιανισμού. Στο «οπλοστάσιο» αυτών των «δικηγόρων» βρίσκονται όλα τα διεθνή ΜΜΕ που ελέγχουν οι Εβραίοι και τα οποία —«κατά σύμπτωση»— έχουν μόνιμα «στοχοποιημένους» εκείνους, τους οποίους περιγράψαμε ως εχθρούς τους. Αυτό είναι το όλο «σκηνικό» που βλέπουμε σήμερα: …Με χρήματα των Εβραίων κάποιοι μαρξιστές «δικηγόροι» υπερασπίζονται τα συμφέροντα των ΛΟΑΤΚΙ …Των ΛΟΑΤΚΙ, οι οποίοι κατά βάση είναι ομοφυλόφιλοι και οι οποίοι πλαισιώνονται από κάποια «νούμερα» που θυμίζουν πιο πολύ τσίρκο παρά ανθρώπινες μειονότητες, οι οποίες αγωνίζονται για μια καλύτερη «μοίρα» στον «ήλιο» των ανθρώπων …Τσίρκο πληρωμένων ανθρώπων, οι οποίοι θέλουν απλά να ζήσουν πλούσια με μόνο «κεφάλαιο» την ιδιομορφία τους. Αυτοί οι μαρξιστές «δικηγόροι», όπως συμβαίνει πάντα, είναι οι «μετρ» των ανίερων συμμαχιών. Γι’ αυτόν τον λόγο οι «προστάτες» των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ, των παιδιών, των γυναικών και των μαύρων είναι φίλοι με όλα τα μουσουλμανικά καθεστώτα, τα οποία «σκεπάζουν» τις γυναίκες με μπούργκες και παντρεύουν τα παιδιά τους από τα οκτώ τους χρόνια ακόμα και με γέροντες!

…Οι ίδιοι είναι που είναι θαυμαστές —όπως κι ο ανώμαλος Σβαμπ— τού κινεζικού καθεστώτος,το οποίο τους ομοφυλόφιλους, όταν δεν τους ευνουχίζει,τους στέλνει στα στρατόπεδα συγκέντρωσης για «επιμόρφωση» …Αυτοί είναι οι «ειρηνόφιλοι» που πολεμάνε με πάθος την οπλοκατοχή και ταυτόχρονα είναι φανατικοί υποστηρικτές όλων εκείνων των πολεμοκάπηλων, οι οποίοι αυτήν τη στιγμή προκαλούν τον πόλεμο με την Ουκρανία… …Αυτοί είναι που έχουν αναλάβει ως «αντιπρόσωποι» να διεξάγουν τον πόλεμο των Εβραίων κατά τού Χριστιανισμού. Για να καταφέρουν να επιτύχουν τον στόχο τους, χρησιμοποίησαν τους ομοφυλόφιλους και τις ιδιαιτερότητές τους. Η ομοφυλοφιλία τούς είναι χρήσιμη ως «μέσον», γιατί ΜΟΝΟΝ με αυτήν μπορούν να «τρυπήσουν» το σκληρό «περίβλημα» της ανθρώπινης οικογένειας …Το μονίμως σκληρό «περίβλημά» της —σε οποιαδήποτε θρησκεία κι αν η οικογένεια αυτή ανήκει— και η οποία είναι έτοιμη όχι μόνον να θυσιαστεί για τα παιδιά της, αλλά και να σκοτώσει για να τα προστατεύσει. Τα δικαιώματα των γυναικών ή των μαύρων τούς προσδίδουν «όγκο» στη διαχείριση της «μάχης» τους, αλλά δεν τους παρέχουν «διατρητική» ικανότητα. Γι’ αυτόν τον λόγο λέμε ότι «χρησιμοποίησαν την ομοφυλοφιλία» …Μόνον με αυτήν μπορούν να μπουν στην «αχαρτογράφητη» ζώνη τής ΚΑΘΕ οικογένειας! Αυτό ήταν το ζητούμενο και γι’ αυτό η ομοφυλοφιλία ήταν ιδανική γι’ αυτούς ως επιλογή …Ήταν και είναι ιδανική, γιατί έτσι μας «πιάνουν» όλους …Μας αφορά ΟΛΟΥΣ ως ζήτημα, εφόσον όλοι μας —ως άνθρωποι— προερχόμαστε από οικογένειες …ΟΛΩΝ τα παιδιά ξεκινούν από «λευκό» χαρτί και σε κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις για το πώς θα πορευτούν στη ζωή τους.

Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι μας είτε γυναίκες είτε μαύροι …μπορούμε όμως στην «ανώριμη» σεξουαλικά ζωή μας να είμαστε δυνάμει ομοφυλόφιλοι, είτε είμαστε άντρες είτε γυναίκες είτε άσπροι είτε μαύροι. Γι’ αυτό και άνοιξαν τη «βεντάλια» των ομοφυλοφίλων στην όποια σεξουαλική ιδιαιτερότητα μπορεί να χαρακτηρίζει κάποιον άνθρωπο, ώστε να τους «πιάσουν» και να τους συμπεριλάβουν ΟΛΟΥΣ. Γι’ αυτό δεν ονομάζεται «gay»-κίνημα, αλλά «LGBTQ» …Απλά το «gay» είναι η αιχμή τού δόρατός τους και η βασική τους «πλατφόρμα».  Όλα αυτά, όπως αντιλαμβανόμαστε, είναι προσχηματικά κι απλά αποκαλύπτουν τους στόχους τους. Δεν εξηγείται διαφορετικά το «ξαφνικό» τής κατάστασης …«Τώρα» κατάλαβαν ότι υπάρχουν «ιδιόμορφοι» σεξουαλικά άνθρωποι, οι οποίοι είναι αδικημένοι κι έσπευσαν να τους υπερασπιστούν; …Για αιώνες ζούσαν οι κοινωνίες με τους ομοφυλόφιλους στις τάξεις τους! Γιατί όμως ξαφνικά «τώρα» έγιναν αυτοί πρόβλημα, το οποίο πρέπει να επιλυθεί στη «ρίζα» του και άρα μέσα στα ίδια τα σχολεία και μάλιστα προ της σεξουαλικής ωρίμανσης του παιδιού; …Γιατί «τώρα» και όχι αιώνες πριν;

Το ίδιο το σύστημα —ακόμα και στις πιο σκληρές του εκφάνσεις— «έτρεφε» μέσα στους μηχανισμούς του ομοφυλόφιλους. Τους πιο σκληρούς απ’ αυτούς τους μηχανισμούς επεδίωκε να τους στελεχώνει με ομοφυλόφιλους …Πανίσχυρους ομοφυλόφιλους, οι οποίοι, εάν ήθελαν, μπορούσαν ν’ αλλάξουν την «ατζέντα» των κοινωνιών τους. Για ό,τι κατηγορούν σήμερα το σύστημα οι «δικηγόροι» των gay, υπήρχαν και έδρασαν στο παρελθόν, ως πρωταγωνιστές μέσα στις κοινωνίες, ομοφυλόφιλοι …Ομοφυλόφιλοι, υπεύθυνοι για τις πιο σκληρές ανθρώπινες αποφάσεις και πολιτικές …Ομοφυλόφιλοι, οι οποίοι δέσποζαν στα «κονκλάβια», όπου παίρνονταν αποφάσεις για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Ακόμα και οι διαβόητοι για τη σκληρότητά τους ευνούχοι, ως μια πολύ «πρώιμη» μορφή «τρανς», ήταν εκλεκτοί τού συστήματος …και με τεράστιες εξουσίες στα χέρια τους …Γιατί δεν έκαναν τις αλλαγές που τους επέτρεπε η ισχύς τους; …Μέχρι και αυτοκράτορες κάποιοι απ’ αυτούς έγιναν! …Γιατί δεν έκαναν τις αλλαγές αυτές, τις οποίες σήμερα κάποιοι επιθυμούν να επιτύχουν;

Η «θυματοποίηση» των ομοφυλόφιλων, δηλαδή, δεν είναι και τόσο προφανής όσο θέλουν κάποιοι να την εμφανίζουν. Διάσημοι πολιτικοί, λαοφιλείς αρχιερείς και πανίσχυροι επιχειρηματίες υπήρξαν ομοφυλόφιλοι και ΔΕΝ θεώρησαν ποτέ ότι υπήρχε ανάγκη να «προστατεύσουν» το «είδος» τους, αισθανόμενοι απειλή …ΔΕΝ αισθάνθηκαν ποτέ την ανάγκη να συνθέσουν μειονότητα αποκλειστικά επάνω στη βάση τής ιδιαιτερότητάς τους. Γνώριζαν τόσο την κοινωνία όσο και τη σχέση τη δική τους και της ιδιομορφίας τους μ’ αυτήν …ΔΕΝ πολεμούσαν να επιβάλουν το αφύσικο σε μια κοινωνία, της οποίας τα μέλη είχαν πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά …Ακόμα κι αν αισθάνονταν «κουτσοί», ΔΕΝ προσπάθησαν να επιβάλουν στην κοινωνία τη γενική «αναπηρία», για να την ευθυγραμμίσουν με τη δική τους «ιδιομορφία».

Κατανοούσαν πάνω απ’ όλα ότι οι ίδιοι ήταν «διαφορετικοί» και ότι η κοινωνία ήταν φυσικό να βλέπει εχθρικά τη «διαφορετικότητα», όπως συμβαίνει πάντα στη φύση …Όπως συμβαίνει σε όλα τα αγελαία είδη, τα οποία έχουν ενστικτώδεις άμυνες για τη συλλογική τους άμυνα στον αγώνα για την επιβίωση. Η ομοφυλοφιλία είναι μια τέτοια ΑΝΩΜΑΛΙΑ και, όπου αυτή υπάρχει, υπάρχουν και ΑΝΩΜΑΛΟΙ …Οι ομοφυλόφιλοι, όμως, ΔΕΝ είναι οι ανώμαλοι αυτοί, τους οποίους αναζητούμε …Αυτοί είναι άνθρωποι, που —όπως είπαμε— έχουν μια συγκεκριμένη «ιδιορρυθμία» και οι οποίοι απλά, ως σύνολο, συνθέτουν μια κοινωνική ανωμαλία, η οποία όμως εδώ και χιλιετίες είναι διαχειρίσιμη! …ΑΝΩΜΑΛΟΙ είναι ΜΟΝΟΝ αυτοί, οι οποίοι ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ την ΑΝΩΜΑΛΙΑ και η ΥΠΑΡΞΗ τους είναι συνδεδεμένη μ’ αυτήν …ΑΝΩΜΑΛΟΙ είναι αυτοί, οι οποίοι προσπαθούν να επιβάλουν στην κοινωνία την ΑΝΩΜΑΛΙΑ αυτήν σαν φυσιολογική, για να συνεχίσουν κι αυτοί να υπάρχουν! …ΑΝΩΜΑΛΟΙ είναι αυτοί —είτε ομοφυλόφιλοι είτε στρέιτ—, οι οποίοι θέλουν ν’ αλλάξουν τη φυσιολογική λειτουργία τής κοινωνίας, προσαρμόζοντας επάνω της μία ΑΝΩΜΑΛΙΑ …Προσαρμόζοντας επάνω στο υγιές «κορμί» της μια ανώμαλη «καμπούρα» …Είναι αυτοί, οι οποίοι, στα δύο φύλα που υπάρχουν για ΟΛΑ τα θηλαστικά τής φύσης, προσπαθούν να προσθέσουν κι ένα «τρίτο»! …και ίσως κι ένα «τέταρτο»!… …Είναι αυτοί, οι οποίοι με ρατσιστική υστερία καταγγέλλουν τον ομοφοβικό ρατσισμό …Είναι αυτοί, οι οποίοι παραβιάζουν κάθε επιστημονική δεοντολογία, για να μπορέσουν —με άλλοθι τον ανθρωπισμό— να την «εργαλειοποιήσουν» εις βάρος των ανθρώπων …Είναι αυτοί, οι οποίοι τη δήθεν «ευαισθησία» την κάνουν μέρος τής επιστήμης τής βιολογίας, προσπαθώντας ν’ αποδείξουν ότι υπάρχει «τρίτο» φύλο …Είναι αυτοί, οι οποίοι τον νομικό όρο τής «ισότητας» μεταξύ των δύο φύλων τον «μεταφράζουν» σε δυνατότητα των ανδρών να τεκνοποιούν …Είναι αυτοί, οι οποίοι αμφισβητούν τον καθοριστικό και διακριτό ρόλο των γονέων και είναι υπέρ των υιοθεσιών παιδιών από ανθρώπους τού ιδίου φύλου κλπ. …Είναι οι δήθεν «επιστήμονες», οι οποίοι, για ν’ αποδείξουν την πολιτική τους άποψη, «παραβιάζουν» την ίδια την έννοια της επιστήμης. ΑΥΤΟΙ είναι οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ και σ’ ΑΥΤΟΥΣ πρέπει να εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας, γιατί …δεν το κάνουν «τζάμπα» …Τα «αφεντικά» αυτού του Κόσμου ποντάρουν σ’ αυτούς τους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ και με αυτούς προσπαθούν να αλώσουν την ανθρώπινη κοινωνία!

ΑΝΩΜΑΛΗ είναι εκείνη η Αμερικανίδα ανώτατη δικαστικός, η οποία διεκδικεί θέση στο Ανώτατο Δικαστήριο, αλλά δεν μπορεί να προσδιορίσει την έννοια του γυναικείου φύλου. ΑΝΩΜΑΛΟΣ είναι ο εθελοντής εκείνος, ο οποίος θέλει να δοκιμάσει να μείνει «έγκυος». ΑΝΩΜΑΛΟΣ είναι ο διευθυντής ενός σχολείου, ο οποίος επιτρέπει σε μια «drag-queen» να μπαίνει στην αίθουσα διδασκαλίας και να «χαϊδολογεί» τους μαθητές του. ΑΝΩΜΑΛΟΣ είναι ο κολυμβητής εκείνος, ο οποίος βάζει ένα γυναικείο μαγιό και θέλει ν’ αγωνιστεί σε γυναικείους αγώνες. ΑΝΩΜΑΛΟΣ είναι ο «επιστήμονας» εκείνος, ο οποίος θεωρεί ότι τα παιδιά πρέπει να μπορούν ν’ αποφασίζουν μόνα τους για το φύλο τους σε ηλικία που δεν είναι ώριμα —είτε ψυχικά είτε σωματικά—. ΑΝΩΜΑΛΟΣ είναι ο γιατρός εκείνος, ο οποίος θα κάνει μια —ανώφελη ιατρικά— χειρουργική επέμβαση σε ένα αφελές παιδί, γνωρίζοντας ότι του προκαλεί μόνιμη αναπηρία σε σχέση με το φύλο του. ΑΝΩΜΑΛΟΣ είναι ο Μπάιντεν, ο οποίος κατηγορεί τους νομικούς αυτούς, οι οποίοι προσπαθούν να εμποδίσουν τους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ γιατρούς να «σακατέψουν» τα παιδιά στην πιο τρυφερή τους ηλικία. Αυτό είναι που έχει αλλάξει τώρα …Τώρα είναι που εμφανίστηκαν ΟΛΟΙ οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ …και αυτοί ΔΕΝ είναι οι ομοφυλόφιλοι …Είναι οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ, που πληρώθηκαν από κάποιους, για να κάνουν ζημιά στην κοινωνία, επιχειρώντας να την «παραμορφώσουν» …Είναι οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ, που, χρησιμοποιώντας την «ευαισθησία» επάνω σε θέματα ανθρωπίνων συμπεριφορών, προσπα[1]θούν να «αλώσουν» την κοινωνία …Είναι οι πρόστυχοι των ομοφυλοφίλων, οι οποίοι αποφάσισαν να μετατρέψουν την ιδιομορφία τους σε βιοποριστικό μέσο …Είναι οι πληρωμένοι χαφιέδες τής εξουσίας, οι οποίοι προσπαθούν να υποτάξουν την κοινωνία στα αφεντικά τους.

Σε αυτούς είναι χρήσιμη η ομοφυλοφιλία σαν «Δούρειος Ίππος», προκειμένου να αλώσουν τον Χριστιανισμό. Αυτοί είναι που έχουν αλλάξει κοινωνικές και ατομικές συμπεριφορές χιλιάδων χρόνων.

 

 

Συνεχίζεται.

photo bboellinger/ https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This