ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 22, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Ανύπαντρη μητέρα,γυναίκα

Ανύπαντρη μητέρα 2021.Ζούμε σε ένα κόσμο που τα πάντα εξελίσσονται

17 Sep, 2021

Ανύπαντρη δυνατη μητερα.Ζούμε σε ένα κόσμο που τα πάντα εξελίσσονται.Γινόμαστε προοδευτικοί…ακολουθουμε την Νέα Τάξη Πραγμάτων που μας έχουν επιβάλλει.

Δηλαδή;;Γάμοι μεταξυ ομοφύλων…υιοθεσία παιδιών..με σκοπό να τα αποδεχτούμε…με όποιο τρόπο….παρελάσεις για τα δικαιώματα τους.Που είναι λοιπόν τα δικαιώματα των ανύπαντρων μητέρων;ΠΟΥΘΕΝΑ.Μόνο υποχρεώσεις έχουν στην χώρα μας.

Ας μιλήσουμε και για την πρόνοια τι προσφέρει….ΤΙΠΟΤΑ!!!Πρέπει να προσπαθείς χρόνια εξαιτίας της γραφειοκρατίας να πάρεις ενα επίδομα 50 ευρώ τον μήνα.Προυπόθεση να είσαι στα όρια της φτώχειας.Αν μένεις και στο δρόμο….είναι πλεονέκτημα.Γυναίκες πολιτικοί δεν κάνουν τίποτα…απλά το προσπερνάνε.Συντηρητισμός κυριαρχεί και μία ταμπέλα να στιγματίζει…Ανύπαντρη μητέρα.

Επιλογή της κάθε γυναίκας πια..δικαίωμα της.Όταν φέρνεις ένα παιδί στον κόσμο…αναλαμβάνεις και τις ευθύνες.Δεν ωραιοποιείται τίποτα.Οι δυσκολίες υπάρχουν και είναι πολλές.Τι θα πεί ο κόσμος…πώς θα στιγματιστεί το μωρό μεγαλώνοντας…πώς θα τα καταφέρεις;Δεν περιμένεις βοήθεια απο το κράτος…δεδομένο είναι αυτο.Σε όλη την Ευρώπη η ανύπαντρη μητέρα έχει την εύνοια της πολιτείας…

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ!!!Ξεχασμένη..παρατημένη..καλείται να τα καταφερει μόνη της παλεύοντας με όλες τις αντιξοότητες που υπάρχουν.Είναι οι μαμάδες της διπλανής μας πόρτας..είναι οι φίλες μας…είναι οι ηρωίδες μας.Όσες φορές και αν πληγωθούν..συνεχίζουν.Όσες φορές και αν κάποιοι κακοπροαίρετοι τις στενοχωρήσουν…αυτές δεν το βάζουν κάτω.Την επόμενη φορά που θα αναφέρεις κάποια σαν ανύπαντρη μητέρα..οφείλεις να την σεβαστείς….είτε είσαι άντρας..είτε είσαι γυναίκα.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ…ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ…ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΥΤΗ ΗΡΩΙΔΑ!!!Δεν είστε μόνες..θα παλέψουμε μαζί για να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.Όσα δάκρυα και αν κρύβετε..όσο πόνο και να νιώθετε…να είστε περήφανες για την επιλογή σας και να την στηρίζετε!!!ΑΝΥΠΑΝΤΡΕΣ…ΔΥΝΑΤΕΣ..ΜΗΤΕΡΕΣ!!!

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Η δωρεά

Η δωρεά

Το «ιντερσίτι» των έντεκα και σαράντα πέντε το βράδυ, από Θεσσαλονίκη, είναι έτοιμο για αναχώρηση. Ο Στέφεν έχει τακτοποιήσει τις αποσκευές κι έχει βολευτεί στο κάθισμα. Η πάλη μέσα του έχει καταλαγιάσει. Το ταξίδι του άλλωστε στην Καλιφόρνια πήγε αρκετά καλά. Η σύνδεση με το μητροπολιτικό πανεπιστήμιο ήταν εποικοδομητική.

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Οι νομοθέτες παροτρύνουν τον FDA να εξηγήσει την «ασυνήθιστη απόφαση» για την έγκριση των ενισχυτικών εμβολίων για τα παιδιά

Είκοσι πέντε μέλη του Κογκρέσου ζητούν από τις ρυθμιστικές αρχές των φαρμάκων των ΗΠΑ, FDA, να εξηγήσουν γιατί ενέκριναν τα ενισχυτικά εμβόλια COVID-19 για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών χωρίς να συμβουλευτούν μια ομάδα ειδικών συμβούλων.

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι  θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν την προσωρινή κράτηση για μη εμβολιασμένους σε Δημοσκόπηση

Σχεδόν οι μισοί Δημοκρατικοί ψηφοφόροι θα υποστήριζαν μέτρα που απαιτούν οι μη εμβολιασμένοι να ζουν προσωρινά σε «καθορισμένες εγκαταστάσεις ή τοποθεσίες» για την άρνηση του εμβολίου για τον COVID-19, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση.

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Η Αγγλία τερματίζει όλα τα διαβατήρια COVID, τις εντολές μάσκας, τους περιορισμούς εργασίας

Οι περιορισμοί, συμπεριλαμβανομένων των διαβατήριων για τον COVID-19, των εντολών για μάσκα και της εργασίας από το σπίτι θα καταργηθούν στην Αγγλία, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον.

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας αποτυγχάνουν να αλλάξουν τους κανόνες για το filibuster για να περάσουν τα δικαιώματα ψήφου

Ο γερουσιαστής Joe Manchin (D-W.Va.) και η γερουσιαστής Kyrsten Sinema (D-Ariz.) ενώθηκαν με τους Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές στις 19 Ιανουαρίου για να καταψηφίσουν μια προσπάθεια που κατέβαλλαν οι Δημοκρατικοί στη Γερουσία να αλλάξουν τους κανόνες της Γερουσίας των ΗΠΑ προκειμένου να περάσουν μια μεγάλη αλλαγή στον εκλογικό νόμο, που ήταν κορυφαία προτεραιότητα για τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.