EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
απρόσμενα

Απρόσμενα

27 Mar, 2023

Γεγονότα που τυχαίνουν και διαλευκάνουν τελικά ,εκείνες τις σκοτεινές πτυχές και διαμαρτυρόμενες, σε σχέση με το τι μέλλει γενέσθαι .

Συμβάντα που καθορίζουν και προκαθορίζουν συμπεριφορές, ποτέ αδιαλλαξίας και διαμαρτυρίας, παρά ,συγκατάβασης, αλήθειας και προσαρμογής.

Στοιχεία που καταλαμβάνουν και αρκούνται να δείξουν και να υποδείξουν τις αλήθειες μας και τα βεβαρημένο περιστατικά ,του εγωισμού και της κακοδιάθεσης, της κακοπροαίρετης άδικης συμπεριφοράς και άτυχης συγκυρίας, σε μια ένωση ,ψυχής ,καρδιάς και σώματος.

Αναλώνεσαι σε δικαιολογίες, σε παρωχημένες αντιλήψεις, τάχα υποστήριξης, επικράτησης όπου στο τέλος θες να δεις και να καταλάβεις τι συμβαίνει, τι είναι εκείνο που είναι τόσο δυσανάγνωστο και δυσπρόσιτο, απέναντι στα δικά σου θέλω,τα δικά σου σχέδια και πλάνα ζωής.

Το ξέρεις για τα καλά ,πως δε θες να δυσκολέψεις ,να επηρεάσει ,πόσο μάλλον να κατευθύνεις και να αναδιοργανώσεις θέματα ,καταστάσεις ,συνθήκες .

Κι έτσι αναπάντεχα, σ αυτό τον καταιγισμό των σκέψεων και των οραμάτων που διαδέχονται το ένα το άλλο και θέλουν όλα μαζί να σκιαγραφήσουν και να ανακατευθύνουν τις δικές σου πορείες και δρομολογούν τα δικά σου κεκτημένα και καλοδιατηρημένα ,ένστικτα και πιστεύω.

Ετσι ξαφνικά και αναπάντεχα, βλέπεις τη ζωή σου να παίρνει χρώμα ,να έρχονται αλλεπάλληλα τα ουράνια τόξα και να αραδιάζονται σε ένα λιμάνι, ένα αραξοβόλι που θες να το καλέσεις δίπλα σου να αφεθείς εκεί στο κοίταγμά του.

Εκείνου του μέλους ,που θέλεις να το προσαρτήσεις και να το καταστήσεις ,υπεύθυνο και ποτέ αμέτοχο, σε ότι νοιώθεις και αισθάνεσαι ,σε ότι διαδραματίζεται και πλέον σε καθορίζει και σου αποδεικνύει το ένα και ξεκάθαρο/

Η ζωή είναι ρόδα και γυρίζει και όταν ρίξει τελικά την καλή της τη ζαριά ,απλά ,υποκλίνεται σε όλο της το μεγαλείο, η ανθρωπιά και η ντομπροσύνη.

Η καλλιέργεια και η παιδεία ,συνωμοτούν σε ένα θεοπάλαβο γλυκό σχέδιο, αναμονής ,προσμονής και διαμονής ,σε ένα δικο της γαλαξία, τον υπαρξιακό της αγάπης και της φροντίδας ,του νοιαξίματος και του αληθινού πια ενδιαφέροντος.!!!!!

 

 

Photo Pexels  / https://pixabay.com

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This