EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Από το Μπάρι στην Ινδία

Από το Μπάρι στην Ινδία και άλλες 20 χώρες μέσω Αθηνών ο Αλέξανδρος Χάχαλης

12 Apr, 2024

Εσπευσμένα επέστρεψε ο Αλέξανδρος Χάχαλης από το Μπάρι της Ιταλίας και από τη Μεγάλη Ελλάδα, μετά από τη θριαμβευτική εμπειρία του στην πρεμιέρα της ταινίας KALAVRIA της Cristina Mantis όπου ο γνωστός σε όλους πατρινός συνθέτης απέσπασε πάμπολλα θερμά χειροκροτήματα και μεγάλη δημοσιότητα για την μουσική του αλλά και την δυνατή σκηνική του παρουσία ανάμεσα σε ηθοποιούς τού κύρους τού πρωταγωνιστή Ivan Franek.

Η ταινία αυτή παραγωγή της GANESH PRODUZIONI πήρε την 1η τιμητική διάκριση ανοίγοντας το διεθνές και πολύ σημαντικό Φεστιβάλ BIFEST, στο περικαλλές θέατρο PICCINNI στις 16 Μαρτίου (βλέπε φωτογραφίες).

Στις 13 Μαΐου θα προβληθεί στην Ρώμη.

Εσπευσμένα λοιπόν, διότι ο διεθνής μουσικός αύριο, Σάββατο 13 Απριλίου στις 14:00 θα παρουσιάσει διαδικτυακά (zoom & youtube) για θεατές σκορπισμένους σε πάνω από 20 χώρες συλλογή έργων του με τίτλο “Supermandane Radiance”(Υπερκοσμία Ακτινοβολία), καλεσμένος από το International Delphic Counsil (IDC), (το Διεθνές Δελφικό Συμβούλιο με έδρα στο Βερολίνο και στην Βομβάη, έργο του αειμνήστου Σπύρου Μερκούρη) να ανοίξει τιμητικά 1ος μία σειρά συναυλιών με τον τίτλο “Delphic Symphonies” (Δελφικές Συμφωνίες), αφού είναι μάλιστα ο ιδρυτής και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού «Απόλλωνος Ναός».

Η γνωστή υψίφωνος Αγάπη Παπαμήτσου θα ερμηνεύσει την άρια από το έργο του κου Χάχαλη «Πανσέληνος».

Οι Φρυκτωρίες, www.fryktories.net έχουν αναλάβει την ζωντανή βιντεοσκόπηση.

 

 

φωτο https://elculture.gr/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This