ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 19, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Αρνητική απόφαση του ΣτΕ για το «πάγωμα» των υποχρεωτικών εμβολιασμών

Αρνητική απόφαση του ΣτΕ για το «πάγωμα» των υποχρεωτικών εμβολιασμών

31 Aug, 2021
Το Συμβούλιο της Επικρατείας αρνήθηκε προσωρινά το αίτημα από 115 συνολικά προσφεύγοντες για το «πάγωμα» του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε γιατρούς και διοικητικό προσωπικό των νοσοκομείων. Η προσφυγή έγινε σε αντίδραση των εν λόγω ομάδων εργαζομένων προς τις κυβερνητικές διατάξεις που οδηγούν σε υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών, εφόσον δεν γίνει ο εμβολιασμός τους μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου. Τέσσερις αιτήσεις απορρίφθηκαν από το  Γ Θερινό Τμήμα του ΣτΕ, υπό την  προεδρία της αντιπροέδρου κυρίας Κωνσταντινίδου, τις οποίες είχαν καταθέσει νοσοκομειακοί γιατροί και διοικητικοί υπάλληλοι νοσοκομείων από όλη τη χώρα. Εκκρεμεί στην Ολομέλεια ΣτΕ ανάλογο αίτημα της ΠΟΕΔΗΝ (έκδοση προσωρινής διαταγής και αναστολή απόφασης για υποχρεωτικότητα). Photo: C messier, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This