ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

February 4, 2023

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
ατύχημα στο Μάτσου Πίκτσου

Το ατύχημα στο Μάτσου Πίκτσου που κόστισε την ζωή σε 4 ανθρώπους

25 Aug, 2022

Την Κυριακή, ένα ατύχημα στο Μάτσου Πίκτσου κόστισε την ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, ενώ άφησε 16 τραυματίες, καθώς το λεωφορείο που επέβαιναν έπεσε σε χαράδρα, στον δρόμο για το μεγαλειώδες μνημείο.

Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή που λέγεται Abra Malage, στην ανηφορική διαδρομή. Ο Υπουργός Τουρισμού του Περού, Ρομπέρτο Σάντσες, δήλωσε πως το λεωφορείο έπεσε σε ομίχλη και ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε στην χαράδρα.

Οι νεκροί επιβάτες προέρχονται από το Περού και την Κολομβία, ενώ οι τραυματίες προέρχονταν από την Γαλλία, την Ελλάδα, τον Καναδά, την Αργεντινή, Ολλανδία και Ισπανία.

Ανάμεσα στους τραυματίες, ο ένας Έλληνας δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό, όμως η Ελληνίδα επιβάτις βρίσκεται στην εντατική με κάταγμα στην λεκάνη και τραύμα στον θώρακα. Εφ’ όσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα μεταφερθεί στην Λίμα, και από εκεί στην Ελλάδα.

Η κυβέρνηση του Περού, δια στόματος υπουργού Τουρισμού, ζήτησε συγνώμη για το συμβάν, το οποίο οφείλεται στις καιρικές συνθήκες αλλά και στην μορφολογία του εδάφους.

 

 

photo https://peruviantimes.com 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This