ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ

27 Aug, 2021

Αυτός ο τύπος, είναι λέει, υπουργός. Στην cosmote εργάζονταν. Μα όταν βρεθείς, σε ένα κόμμα, ως παρατρεχάμενος, μπορείς να γίνεις και υπουργός Και πρωθυπουργός. Και πρόεδρος.. Με την ξεφτίλα που υπέστη τελευταία κι αυτός ο θεσμός. Άνθρωπος μόνο δεν γίνεσαι. Αν δεν είσαι. Και ο κύριος αυτός απέδειξε πόσο πολύ απέχει από την δική μας οικογένεια. Αφού αυτός, δεν είναι  τζαμπατζής. Ενώ εμείς, είμαστε. Ξεχνάει όμως, πως εμείς οι τζαμπατζήδες, όπως μας απεκάλεσε, τον ταϊζουμε  Και με χρυσά κουτάλια μάλιστα. 
..-Θα πρέπει να ντρέπεσαι κύριε Πέτσα για τους χαρακτηρισμούς σου αυτούς, στον Ελληνικό λαό. Προς το μεγάλο έστω, ποσοστό των ανεμβολίαστων. Που ΚΑΙ αυτοί είναι κομμάτι του λαού. Κι αν ο αρχηγός σου είχε το στοιχειώδες ήθος, θα έπρεπε να είχε ήδη ζητήσει την παραίτηση σου. Απίστευτες λοιπόν και εξοργιστικές οι δηλώσεις που έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών. Καθώς χαρακτήρισε τους ανεμβολίαστους πολίτες ως Τζαμπατζήδες. 
…Άκου ύβρεις Από την πολιτική αυτή νομενκλατούρα, που 40 χρόνια τώρα λεηλατεί το κράτος. Καταντώντας το, το φτωχότερο της Ευρώπης. Από αυτούς που καταχράστηκαν τα αποθέματα των ταμείων Των ασφαλιστικών φορέων. ( Με κείνα, τα τότε δομημένα ομόλογα) Από αυτούς που υπόγραψαν μνημόνια. Και που αδίσταχτα έκοψαν μισθούς και συντάξεις. Από αυτούς που έδειωξαν τα παιδιά μας σε μια νέα μετανάστευση.. Και χιλιάδες συνανθρώπους μας, τους οδήγησαν στην απελπισία και στην αυτοχειρία… 
Τζαμπατζήδες αυτοί που πληρώνουν τα ασφαλιστικά τους ταμεία. Για να λαμβάνουν από αυτά, τα…. αμελέτητα τους.!!! 
…Τζαμπατζήδες αυτοί που πληρώνουν την εφορία και τις υποχρεώσεις τους στο κράτος. Αυτούς που σαν μαλάκες κάθε τετραετία πάνε και τους ψηφίζουν. Δεν μπορούμε λέει, να χρησιμοποιήσουμε δωρεάν τις δομές …
Τι λες ρε ανθρωπάκο;   Για τις δομές αυτές πληρώνουμε φόρους κι όλα τα άλλα κερατιάτικα …Άν όλοι σας εκεί στο κυνοβούλιο (το γαβ γαβ) κοιταχτείτε στους καθρέφτες σας πολύ εύκολα θα δείτε ποιοι είναι οι τζαμπατζήδες. Και ποιοί απλά οι μαλάκες που σας ανέχονται.
Κύριε υπουργέ Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. 
Αυτό, εκεί,  στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης δεν σας το δίδαξαν; 
Ποτέ δεν είναι αργά για μάθηση 
Κι αν δεν την πάρεις πίσω αυτή σου τη δήλωση, θα σε κυνηγάει για πάντα,..

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Περισσότεροι από 170.000 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν από πράκτορες της Συνοριοφυλακής κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού τον Δεκέμβριο του 2021, ανεβάζοντας το σύνολο για το ημερολογιακό έτος κοντά σε 1,9 εκατομμύρια, σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων (CBP).

33 Ιστορίες για το 1821

33 Ιστορίες για το 1821

Άλλο ένα συλλογικό βιβλίο για τον ένδοξο ξεσηκωμό του 1821 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Gema με τη συμμετοχή από 33 σύγχρονους και καταξιωμένους συγγραφείς. 33 ιστορικά διηγήματα που φανερώνουν πράξεις προσώπων -αγωνιστών και απλών ανθρώπων- που συνιστούν μια ιστορία ολοκληρώνοντας εκείνες τις πτυχές του απελευθερωτικού αγώνα από τον τουρκικό ζυγό.

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Τάκη Παπαδόπουλο.