ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

December 10, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Βρυσάκι

Δελτίο τύπου Βρυσάκι

5 Nov, 2021

Στις 3 Νοεμβρίου στο Βρυσάκι, Χώρο Τέχνης και Δράσης, η Εταιρεία Συμβούλων Πολιτιστικής Διαχείρισης (ΕΣΔΙΑΠΟΚ) οργάνωσε εκδήλωση με τίτλο: «Προκλήσεις και προοπτικές διαχείρισης σε μια ιστορική βιβλιοθήκη» με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της Λεωνής Π. Θανασούλα «Αγαθίδειος Βιβλιοθήκη Προυσού.

Μια βικτωριανή βιβλιοθήκη της Διασποράς στον ελληνικό χώρο» από τις εκδόσεις ΜΙΛΗΤΟΣ. Ομιλητής ήταν ο κ. Αγαμένων Τσελίκας, Προϊστάμενος του Ιστορικού και Παλαιογραφικού Αρχείου του ΜΙΕΤ, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία των ιστορικών βιβλιοθηκών και τα ζητήματα διαχείρισής τους, μέσα από την εμπειρία του στις μεγάλες ιστορικές βιβλιοθήκες των Ιεροσολύμων, της Αλεξάνδρειας και της Σχολής της Χάλκης.

Η κ. Θανασούλα αναφέρθηκε στις ορθές πρακτικές διαχείρισης όπως εφαρμόστηκαν κατά τη δεκάχρονη ενασχόλησή της με την Αγαθίδειο Βιβλιοθήκη, τις ψηφιακές επιλογές ανάδειξής της και χρήσης, αλλά και τη σημασία του τόμου στα πλαίσια της πολιτιστικής διαχείρισης.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This