EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

«Βόρεια Εύβοια – ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Μέρος 2ο: Πάρτυ Συνεργειών»

12 Sep, 2022

Αγαπητοί φίλοι,
έχοντας μόλις ολοκληρώσει τον κύκλο προβολών του 2ου μέρους του ντοκιμαντέρ στην Εύβοια, επιστρέφουμε στην Αθήνα για μία ακόμη προβολή στον Βύρωνα.

Σύντομα θα κάνουμε ένα απολογισμό των προβολών στην Εύβοια. Επίσης, στις 20 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι προβολές στην Κρήτη (σε όλες τις μεγάλες πόλεις, και μερικά χωριά), για τις οποίες θα ενημερωθείτε προσεχώς. Τέλος, αρχές Οκτώβρη θα κάνουμε μερικές προβολές και στην Πελοπόννησο (Κόρινθο, Κιάτο, Σπάρτη, Καλαμάτα και Γϋθειο).

Το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο και μας έχουν καλέσει σχεδόν παντού για προβολές, όμως είναι αδύνατον να ανταποκριθούμε και να ταξιδέψουμε σε όλα τα μέρη. Άλλωστε, τον Οκτώβρη το ντοκιμαντέρ θα είναι έτοιμο να ανέβει και στο διαδίκτυο. Φυσικά, τίποτα δεν αντικαθιστά την ζωντανή παρουσία και συζήτηση.
Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για όλα αναλυτικά.

Νέλλη, Ιωάννης

 

Το Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα παρουσιάζει την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στις 7.30μμ στη Λαμπηδόνα το ντοκιμαντέρ «Βόρεια Εύβοια – ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ Μέρος 2ο: Πάρτυ Συνεργειών».

Το 2ο μέρος του ντοκιμαντέρ διερευνά μέσα από αναλύσεις, μαρτυρίες και ντοκουμέντα, «Γιατί» κάηκαν δάση, χωριά, ζώα και καλλιέργειες στη Βόρεια Εύβοια τον Αύγουστο του 2021, καθώς και από πότε ήταν έτοιμος ο σχεδιασμός αυτός.
Το 1ο μέρος, που πραγματεύεται “Πώς” κάηκε η Βόρεια Εύβοια σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, είναι ελεύθερα διαθέσιμο εδώ:

(https://www.youtube.com/watch?v=JLJT7dpqyHs&t=824s)

Το Σχέδιο είναι μια ανεξάρτητη δημιουργία της Νέλλη Ψαρρού και του Ιωάννη Λαζάρου.
Περισσότερα στο: tosxedio.com
Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συντελεστές του ντοκιμαντέρ.
Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, 19.30
Λαμπηδόνα
Άλσος Αγ. Τριάδας, Βύρωνας
Είσοδος ελεύθερη
Κ.Π.Κ.Β.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This