ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

October 4, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Προμηθέας

Συμμετείχε στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου και ο “Προμηθέας”

23 Mar, 2022

Σύσσωμος συμμετείχε στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου και εφέτος ο Προμηθέας

Το Πανελλήνιο Πολιτιστικό Κέντρο της Φλόριντα “Προμηθέας” και τα μέλη του σύσσωμα συμμετείχαν στον εορτασμό της επετείου για την 25η Μαρτίου, γεμίζοντας με ρυθμό και παλμό τους δρόμους.

Η πρόεδρος του “Προμηθέα” κα Έφη Βασιλείου, και τα μέλη του Προμηθέα, έδωσαν το στίγμα της εθνικής γιορτής, με ελληνικές σημαίες και ζωντάνια.

Ο “Προμηθέας” κρατά ζωντανή την παράδοση και τα έθιμα κάθε χρόνο, ενώ οι εκδηλώσεις που κατά καιρούς διοργανώνει, αναδύουν κάθε φορά το άρωμα της Ελλάδας, του πολιτισμού και του πνεύματος, συγκεντρώνοντας σημαντικούς φορείς γύρω από μια εμπνευσμένη θεματολογία. Και γι’ αυτό αξίζει ένα μεγάλο “μπράβο” σε όλους.

 

 

 Προμηθέας

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This