ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 13, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Γενικό Προξενείο της Ελλάδος, Τάμπα

Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στην Τάμπα: Εξετάσεις για κατάταξη/πρόσληψη υποψηφίων στις Σχολές Αστυνομικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας

26 Oct, 2021

Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στην Τάμπα απέστειλε έγγραφο για τον προσδιορισμό χρονικού Διαστήματος διενέργειας προκαταρκτικών εξετάσεων για την κατάταξη ή πρόσληψη υποψηφίων στις σχολές αξιωματικών και αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας.

 Σε αυτό τον έγγραφο. οι ενδιαφερόμενοι .οι οποίοι θα θέλουν να καταταγούν στις σχολές αξιωματικών και αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων ή άλλων εξετάσεων. οι οποίοι ορίζονται για τους ομογενείς Έλληνες. θα λάβουν τις κατάλληλες πληροφορίες για το σκοπό αυτό.

Παρακάτω παραθέτουμε το έγγραφο όπως μας το απέστειλε το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στην Τάμπα

Photo: CypriTol, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This