ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 19, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Γεωργιάδης – Θα υπάρξουν ανατιμήσεις

Γεωργιάδης – Θα υπάρξουν ανατιμήσεις

3 Sep, 2021
Νέα προβλήματα για τους Έλληνες καταναλωτές. Εκτός από την Πανδημία και όλα τα δεινά, τα οποία αντιμετώπισαν απο αυτήν, θα έχουν να αντιμετωπίσουν και περαιτέρω αύξηση τιμών. Μεγάλες ανατιμήσεις θα υπάρξουν σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης και διαβίωσης των Ελλήνων.  Αυτό δήλωσε ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο συγκεκριμένα από το Βήμα της Βουλής ανέφερε ότι “Θα υπάρξουν υπό τις παρούσες διεθνείς συγκυρίες ανατιμήσεις σε πολλά προϊόντα δεν θα έρθουν δύναμη της κυβέρνησης δεν είναι στη δυνατότητα μας να ελέγξουμε την παγκόσμια οικονομία.”

 Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου δήλωσε ότι είναι δικαιολογημένες οι ανησυχίες των πολιτών για αυξήσεις σε ρεύμα και είδη πρώτης ανάγκης. Η Κυβέρνηση, προκειμένου να δώσει στους πολίτες ένα έξτρα “όπλο” στην σύγκριση τιμών, έχει δημιουργήσει το e-katanalotis, μία online υπηρεσία, όπου μπορεί ο πολίτης να ψάξει τις τρέχουσες τιμές για συγκεκριμένα προϊόντα και να βρεί τις φθηνότερες τιμές. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να “σώσει” αρκετά ευρώ και να κάνει μία σχετική οικονομία

Επίσης ο κύριος Οικονόμου δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός, σε συνεργασία από το υπουργικό συμβούλιο, προσπαθεί να βρεί αντισταθμιστικές πολιτικές ώστε να υπάρξει όσο το δυνατόν μικρότερος αντίκτυπος στην αύξηση των εξόδων των πολιτών. Αυτές οι πολιτικές θα διαρκέσουν για το χρονικό διάστημα που υπάρχει αυξητική τάση στις τιμές των αγαθών, παγκοσμίως

Photo: enikoslive, CC BY 4.0, via Wikimedia Commons

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This