ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 18, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Γεωργιάδης – Θα υπάρξουν ανατιμήσεις

Γεωργιάδης – Θα υπάρξουν ανατιμήσεις

3 Sep, 2021

Νέα προβλήματα για τους Έλληνες καταναλωτές. Εκτός από την Πανδημία και όλα τα δεινά, τα οποία αντιμετώπισαν απο αυτήν, θα έχουν να αντιμετωπίσουν και περαιτέρω αύξηση τιμών. Μεγάλες ανατιμήσεις θα υπάρξουν σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης και διαβίωσης των Ελλήνων.  Αυτό δήλωσε ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο συγκεκριμένα από το Βήμα της Βουλής ανέφερε ότι “Θα υπάρξουν υπό τις παρούσες διεθνείς συγκυρίες ανατιμήσεις σε πολλά προϊόντα δεν θα έρθουν δύναμη της κυβέρνησης δεν είναι στη δυνατότητα μας να ελέγξουμε την παγκόσμια οικονομία.”

 Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου δήλωσε ότι είναι δικαιολογημένες οι ανησυχίες των πολιτών για αυξήσεις σε ρεύμα και είδη πρώτης ανάγκης. Η Κυβέρνηση, προκειμένου να δώσει στους πολίτες ένα έξτρα “όπλο” στην σύγκριση τιμών, έχει δημιουργήσει το e-katanalotis, μία online υπηρεσία, όπου μπορεί ο πολίτης να ψάξει τις τρέχουσες τιμές για συγκεκριμένα προϊόντα και να βρεί τις φθηνότερες τιμές. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να “σώσει” αρκετά ευρώ και να κάνει μία σχετική οικονομία

Επίσης ο κύριος Οικονόμου δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός, σε συνεργασία από το υπουργικό συμβούλιο, προσπαθεί να βρεί αντισταθμιστικές πολιτικές ώστε να υπάρξει όσο το δυνατόν μικρότερος αντίκτυπος στην αύξηση των εξόδων των πολιτών. Αυτές οι πολιτικές θα διαρκέσουν για το χρονικό διάστημα που υπάρχει αυξητική τάση στις τιμές των αγαθών, παγκοσμίως

Photo: enikoslive, CC BY 4.0, via Wikimedia Commons

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

Περισσότεροι από 200.000 πολίτες έμειναν χωρίς ρεύμα στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες το πρωί της Δευτέρας μετά από μια μεγάλη χειμερινή καταιγίδα που σάρωσε την περιοχή, προκαλώντας πολλούς ανεμοστρόβιλους στη Φλόριντα.

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά, σε Ιδρύματα – Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά, σε Ιδρύματα – Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς

Με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποιήθηκε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, (τρόφιμα, φάρμακα, είδη ρουχισμού, κ.α.), από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Σώματος.

Των Αιώνων τα Φαντάσματα

Των Αιώνων τα Φαντάσματα

Αιώνες και ατέλειωτα της γης τα παρακάλια

στην άκρη της παλιάς ευχής κρεμιέσαι και λυγάς,

με ένα πικρό χαμόγελο στης πλάνης τα ακρογιάλια

και από της μάνας την ευχή βαθιά μοιρολογάς.