EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Επιτροπή “Ελλάδα 2021” – Γιάννα Αγγελοπούλου: Πετύχαμε, συνεχίζουμε, επιστρέφουμε τους πόρους που συγκεντρώσαμε στην κοινωνία με έργα και δράσεις

15 Apr, 2022
Γιάννα Αγγελοπούλου

2021

2021

Στις επόμενες δράσεις της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας της στις 30 Ιουνίου, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ η Πρόεδρος της Επιτροπής, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη. Η Γιάννα Αγγελοπούλου επισήμανε τη δωρεά 100 χιλιάδων ευρώ στον Ερυθρό Σταυρό για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία, την αγορά δέκα πυροσβεστικών οχημάτων για την Πολιτική Προστασία και την επιχορήγηση της τρίτης φάσης της έρευνας των ιατρών του Νοσοκομείου Παπανικολάου για το λεγόμενο «ελληνικό φάρμακο» κατά του κορωνοϊού με επιπλέον 100 χιλιάδων ευρώ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δράσεις που θα ακολουθήσουν. Τη δωρεά συστημάτων επικοινωνίας και σύγχρονου εξοπλισμού στο Πυροσβεστικό Σώμα, την ενίσχυση του ΓΕΣ, τη χρηματοδότηση έρευνας του Ελληνικού Οργανισμού Εγκεφαλικών για την πρωτογενή πρόληψη, τη δημιουργία πλατφόρμας για τη διευκόλυνση ένταξης στην αγορά εργασίας ατόμων στο όριο του αυτισμού, τη δημιουργία ιστορικής βιβλιοθήκης στις Σπέτσες, την αναστήλωση του ναού που θεμελίωσε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στο Ναύπλιο κοκ.
Δράσεις με τις οποίες θα επιστρέψει στην κοινωνία το 100% του πλεονάσματος που προέκυψε από το επετειακό έτος, χάρη στη χρηστή διαχείριση της Επιτροπής. Η κυρία Αγγελοπούλου διευκρίνισε ότι η θητεία της Επιτροπής όπως και η δική της ως Προέδρου της λήγει τον προσεχή Ιούνιο, ενώ η Επιτροπή θα παραμείνει με τη νομική της μορφή για άλλους 18 μήνες, προκειμένου να παραληφθούν όλα αυτά τα έργα που χρηματοδοτεί. «Για να παραδώσουμε όσα έχουν αποφασιστεί και υποσχεθήκαμε», είπε χαρακτηριστικά.

Η κυρία Αγγελοπούλου έδωσε έμφαση στο ότι η Επιτροπή δεν μιλά με ανακοινώσεις, αλλά με απολογισμό, ο οποίος έχει εγκριθεί και από διεθνή ελεγκτική εταιρεία. Κατατέθηκαν 1827 προτάσεις από την κοινωνία και υλοποιήθηκαν 384 και όλα αυτά χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση του προϋπολογισμού. Τα πάντα έγιναν με χορηγίες και τους πόρους που συγκεντρώθηκαν από το Νομισματικό Πρόγραμμα της Επιτροπής. «Δεν έγιναν φαντασμαγορικά, έγιναν ουσιαστικά πράγματα, παρά τις συνθήκες της πανδημίας εμπνεύσαμε τον κόσμο και η κοινωνία συμμετείχε», τόνισε η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021». «Τελικά τα καταφέραμε. Όχι δεδομένων των συνθηκών. Τα καταφέραμε με θαυμαστικό», προσέθεσε.

Σε ό,τι αφορά στα σχέδιά της για μετά το τέλος της θητείας της στις 30 Ιουνίου τόνισε ότι όταν κανείς αγαπά τον τόπο του και έχει ενέργεια και μυαλό πρέπει να δίνει πίσω από όσα του έδωσε η ζωή. «Η προσπάθεια που κάνεις δεν πρέπει να σταματά ποτέ, δεν υπάρχει συντάξιμος χρόνος για εμένα» ανέφερε η κυρία Αγγελοπούλου απαντώντας στις σχετικές ερωτήσεις του Γιάννη Ντσούνου και του Χρήστου Κούτρα.

 

 

 

photo https://2021.gr 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This