ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

November 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
γενοκτονία

Για αυτή την γενοκτονία ποιος ευθύνεται;

19 Jan, 2022

Και καλά κρατεί ο εμφύλιος εξαιτίας του COVID. Ήρθε και η δεύτερη χρονιά, είμαστε ήδη στην δεύτερη μετάλλαξη και συνεχίζουμε ακάθεκτοι και για ακόμη περισσότερες. Και ενώ οι φαρμακοβιομηχανίες πλουτίζουν και συγκεντρώνουν την δύναμη στα χέρια τους, ο απλός λαός παλεύει να προσαρμοστεί σε μέτρα, να βγάλει το ψωμί του με μειωμένο αριθμό πελατών συν τα πρόστιμα που μπορεί να του έρθουν από τα μέτρα της κυβέρνησης. Αλλά αναμφισβήτητα ο μεγάλός νικητής σε αυτή την ιστορία που μετρά γεμάτα δυο χρόνια είναι οι φαρμακοβιομηχανίες, η ελίτ του κόσμου τούτου.

Η επίθεση στη μεσαία τάξη συνεχίζεται ακάθεκτη και σε λίγο θα έχει πετύχει και το σχέδιο εξόντωσης της. Οι πολυεθνικές θα επικρατήσουν, αν δεν έχουν ήδη επικρατήσει, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ούτε μια μικρο-επιχείρηση. Σε αυτόν τον νέο κόσμο που έρχεται, στον κόσμο της παγκοσμιοποίησης και σύμφωνα πάντα με τα σχέδια των ελίτ, όλα θα τα ελέγχουν οι μεγάλες δυνάμεις της οικονομίας.

Προσπαθούν τώρα με νύχια και με δόντια μέσω των μέτρων να βγάλουν έξω στους δρόμους του πολίτες για να διαμαρτυρηθούν και βασιζόμενοι σε αυτό θα επιβάλλουν τον στρατιωτικό νόμο. Η υποχρεωτικότητα των εμβολίων θα γίνει ο τρόπος των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης για να εδραιώσουν την κυριαρχία τους σε όλο τον κόσμο. Με την υποχρεωτικότητα θα βγει ο κόσμος στους δρόμους, θα επιβληθεί ο στρατιωτικός νόμος και μετά τα πάντα θα ελέγχονται από την ελίτ.

Πως γίνεται οι λαθρομετανάστες να κυκλοφορούν ανενόχλητοι στους δρόμους ενώ είναι ανεμβολίαστοι και ο Έλληνας να φοβάται να κουνηθεί από το σπίτι του; Φυσικά επειδή οι λαθρομετανάστες, αν πάθουν κάτι, θα ζητούν αποζημιώσεις από τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις στις οποίες ανήκουν και είναι ένας ακόμη κλάδος που κινεί τα νήματα για την επιβολή της παγκοσμιοποίησης αλλά και την γενοκτονία των Ελλήνων. Τα σχέδια των ελίτ συνεχίζονται χωρίς φρένο και στο τέλος όχι μόνο δεν θα υπάρχει Ελλάδα αλλά δεν θα υπάρχει ούτε ένας Έλληνας.

Μας επιτίθονται από όλες τις πλευρές και εμείς ή δεν έχουμε καταλάβει τίποτα ή παριστάνουμε ότι δεν ξέρουμε τις μας γίνεται για να μην ξεβολευτούμε από τα ψήγματα τίμιας ζωής που μας έχει μείνει. Πλέον έχει γίνει γνωστό ότι θα μας ανοίγουν το καλοκαίρι για να παίρνουν τις επιδοτήσεις και τα χρήματα από τον τουρισμό και από Σεπτέμβρη θα μας κλείνουν εφόσον θα παρουσιάζονται πολλά κρούσματα. Έρχεται ένας χημικός πόλεμος ο οποίος θα αλλάξει τον κόσμο προς το χειρότερο και θα μας καταστρέψει όλους. Στο τέλος αυτού του πολέμου θα μας κυβερνούν οι πολυεθνικές μαζί με τις φαρμακοβιομηχανίες και την Κίνα.

Πολλοί μπορεί να μας κατηγορήσουν ότι είμαστε συνωμοσιολόγοι, ότι είμαστε σεναριογράφοι. Μακάρι να ήμασταν σεναριογράφοι γιατί στο τέλος θα σώζαμε τον κόσμο από την καταστροφή. Θα σώζαμε τον κάθε ένα συμπολίτη μας από τις επιθέσεις που δέχεται στην υγεία του και στο πορτοφόλι του. Όλα όσα ζούμε μέχρι σήμερα και θα ζήσουμε στο μέλλον είναι σχέδιο της παγκοσμιοποίησης και των ελίτ που μας κυβερνούν και ως στόχο τους έχουν να δημιουργήσουν μια ελεγχόμενη κοινωνία. Για αυτούς, είμαστε πειραματόζωα, μας έχουν αναγκάσει να ζούμε μέσα σε ένα πείραμα με τελικό στόχο την ελεγχόμενη κοινωνία. Οι Έλληνες θα σβήσουν και θα έρθει μια νέα γενιά που δεν θα είναι Έλληνες ούτε στο ελάχιστο.

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This