ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 18, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Δημοσίευση Εφημερίδας Greek News and Radio Miami

21 Aug, 2021

Η νεοσύστατη εφημερίδα Greek News and Radio Miami, μέλος του Ομίλου Businessrise, θα είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο για το κοινό της στις 20 Αυγούστου, ενώ η έναρξη του διαδικτυακού ραδιοφώνου θα γίνει στις 31 Αυγούστου . Οι αναγνώστες θα μπορούν να διαβάσουν την εφημερίδα, η οποία σύντομα θα κυκλοφορήσει και σε έντυπη μορφή, και να ακούσουν τις εκπομπές του ραδιοφώνου στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις greekradiofl.com/ και greeknews.miami

Η ιδέα πάνω στην οποία βασίστηκε αυτό το τεράστιο εγχείρημα ήταν η δημιουργία μιας εφημερίδας “ΜΕ ΑΠΟΨΗ”, μιας εφημερίδας της οποίας οι επιφανείς αρθρογράφοι και δημοσιογράφοι της δεν θα φοβούνται να μιλήσουν και να εκφέρουν την γνώμη τους. Μερικά από τα πλούσια θέματα που θα βρείτε στην εφημερίδα Greek News and Radio Florida, αφορούν την Ελλάδα, την Φλόριντα, γενικότερα την Αμερική και τον κόσμο, αλλά και θέματα γενικού ενδιαφέροντος όπως ιστορικά, συνεντεύξεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, και άλλα πολλά τα οποία θα χαρούμε να διαβάσετε.

Με γνώμονα την ουσιαστική και αντικειμενική ενημέρωση του κόσμου θα προβούμε στην ανάδειξη των ζητημάτων, είτε θετικών είτε αρνητικών, που ταλαντεύουν τους πολίτες. Θα δοθεί μεγάλη έμφαση στην προώθηση του Ελληνικού πολιτισμού ο οποίος είναι μοναδικός. Θέλουμε, εκτός από την παρουσίαση των νέων και των προβλημάτων, να παρουσιάσουμε την μοναδικότητα του Ελληνικού πνεύματος και των Ελληνικών Γραμμάτων και Τεχνών.

Να είστε σίγουροι πως θα παρουσιάζουμε και τα «καλώς» και τα «κακώς» κείμενα. Θα είμαστε εδώ για να ακούσουμε, με την αμφίδρομη σχέση που θα έχουμε με τους αναγνώστες μας, και να προασπίσουμε τα συμφέροντα του Έλληνα χωρίς φόβο και πάθος. Εμείς δεσμευόμαστε να σεβαστούμε τους πάντες.

Είμαστε ένας ανεξάρτητος οργανισμός ειδήσεων, ο οποίος δεν επηρεάζεται από καμία κυβέρνηση, εταιρεία ή πολιτικό κόμμα. Ως υπέρμαχοι της «ελευθέριας του λόγου» θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε όλες τις απόψεις και τα σχόλια σας με την προϋπόθεση να είναι κόσμια και με ελληνική ευγένεια.

Μαζί, θα διαδίδουμε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια.

 

Ομάδα Συντακτών

Greek News and Radio Florida

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

Περισσότεροι από 200.000 πολίτες έμειναν χωρίς ρεύμα στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες το πρωί της Δευτέρας μετά από μια μεγάλη χειμερινή καταιγίδα που σάρωσε την περιοχή, προκαλώντας πολλούς ανεμοστρόβιλους στη Φλόριντα.

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά, σε Ιδρύματα – Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά, σε Ιδρύματα – Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς

Με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποιήθηκε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, (τρόφιμα, φάρμακα, είδη ρουχισμού, κ.α.), από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Σώματος.

Των Αιώνων τα Φαντάσματα

Των Αιώνων τα Φαντάσματα

Αιώνες και ατέλειωτα της γης τα παρακάλια

στην άκρη της παλιάς ευχής κρεμιέσαι και λυγάς,

με ένα πικρό χαμόγελο στης πλάνης τα ακρογιάλια

και από της μάνας την ευχή βαθιά μοιρολογάς.