EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Διεθνής Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

26 Nov, 2022

Εκστρατεία ενημέρωσης με τη συμμετοχή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα

 

Με κεντρικό μήνυμα «Σπάσε τη σιωπή. Είμαστε εδώ» πραγματοποιήθηκαν σήμερα ειδικές επικοινωνιακές δράσεις – ενημερώσεις του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιήθηκε δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, κατά την οποία αστυνομικοί των Γραφείων Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας, διένειμαν έντυπο πληροφοριακό υλικό.

Στη δράση ενημέρωσης συμμετείχαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας (σχετ. το από 25-11-2022 Δελτίο Τύπου).

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, στο μήνυμά του για την σημερινή ημέρα, μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Η Παγκόσμια Ημέρα για την «Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών» είναι μια ευκαιρία να εκπέμψουμε ένα μήνυμα προς την κοινωνία: κάθε μορφή βίας, σωματική, ψυχολογική, λεκτική, σεξουαλική, οικονομική, κατά των γυναικών συνιστά σοβαρή παραβίαση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Τα θύματα πρέπει να θυμούνται ότι δεν είναι μόνα τους. Υπάρχει ο απαιτούμενος μηχανισμός για να τα υποστηρίξει. Ένας μηχανισμός που ξεκινά από τους αστυνομικούς της πρώτης γραμμής στα Αστυνομικά Τμήματα και τα 91 Επιχειρησιακά και Επιτελικά Γραφεία Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας με καταρτισμένα στελέχη και κυριότερο σκοπό να στηρίξουν τα θύματα με υπευθυνότητα, εχεμύθεια και επαγγελματισμό…

Ωστόσο, για την εξάλειψη της έμφυλης βίας είναι απαραίτητη η συνεργασία και η συμβολή όλων μας, πολιτών, φορέων, κρατών. Γιατί αφορά όλους μας, αφορά τη Δημοκρατία και τον Πολιτισμό μας!»

 

Σημειώνεται ότι, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα, παρόμοιες δράσεις – ενημερώσεις πραγματοποιούνται σήμερα σε όλη την επικράτεια.

 

 

photo https://toparon.gr 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This