EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Peter McCullough

Δρ Peter McCullough : Ο COVID-19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό

27 Jan, 2022

Ο COVID-19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό, είπε ο διάσημος καρδιολόγος και επιδημιολόγος Δρ. Peter McCullough  στο πρόγραμμα «Capitol Report» του NTD κατά τη διάρκεια της πορείας «Defeat the Mandates» στην Ουάσιγκτον, στις 23 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τον Peter McCullough , η έγκαιρη θεραπεία και η φυσική ανοσία είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές πρακτικές κατά του COVID-19, αλλά οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες υγείας τα έχουν αγνοήσει και προωθούν τα εμβόλια, η ευρεία χρήση των οποίων δεν απαιτείται.

«Η κυβέρνηση έχει σίγουρα ξεχαστεί όσον αφορά την έγκαιρη θεραπεία», είπε.

Χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στις εντολές εμβολίων για τον COVID-19 – μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις στις ΗΠΑ κατά των εντολών από την έναρξη της πανδημίας.

«Το CDC, το FDA και το NIH δεν είχαν κανένα αποτελεσματικό μήνυμα για την έγκαιρη θεραπεία, ακόμη και την επείγουσα χρήση εγκεκριμένων μονοκλωνικών αντισωμάτων, τα οποία είναι ασφαλή και αποτελεσματικά», είπε ο Peter McCullough . «Και ακόμη και για τα νέα φάρμακα Merck και Pfizer, τα οποία ουσιαστικά απουσιάζουν από τις αναφορές στα μέσα ενημέρωσης, παρά το γεγονός ότι διανεμήθηκαν πρόσφατα σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες».

Η έγκαιρη αποτελεσματική θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας μπορεί να βοηθήσει στην αποτροπή της εξέλιξης σε πιο σοβαρή ασθένεια, με ένα πρόσθετο όφελος από τη μείωση της επιβάρυνσης στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ανέφεραν στον ιστότοπό τους ότι σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες θεραπείας για τον COVID-19 που δημοσιεύθηκαν από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH), «η τρέχουσα κλινική διαχείριση του COVID-19 συνίσταται σε μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων και υποστηρικτική φροντίδα, συμπεριλαμβανομένου συμπληρωματικού οξυγόνου και μηχανικής υποστήριξης αναπνοής όταν ενδείκνυται.»

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ενέκρινε ένα φάρμακο, τη ρεμντεσιβίρη (Veklury), για τη θεραπεία του COVID-19 σε νοσηλευόμενους ασθενείς, συνέχισε το CDC

Τη Δευτέρα, ο FDA ανακοίνωσε ότι περιορίζει τη χρήση δύο θεραπειών μονοκλωνικών αντισωμάτων για τον COVID-19, λέγοντας ότι τα δεδομένα δείχνουν ότι τέτοιες θεραπείες είναι «πολύ απίθανο» να είναι ενεργές έναντι της παραλλαγής Omicron.

Ο Peter McCullough  είπε ότι γιατροί υψηλής ειδίκευσης έχουν κάνει την έρευνα και έχουν δείξει ότι «η έγκαιρη θεραπεία μπορεί να δώσει τέλος σε αυτήν την πανδημία μειώνοντας την ένταση και τη σοβαρότητα της νόσου και μειώνοντας τις πιθανότητες νοσηλείας και θανάτου στους ηλικιωμένους μας υψηλότερου κινδύνου».

«Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι τα εμβόλια που χρησιμοποιούνται ευρέως δεν χρειάζονται. Και στην πραγματικότητα, έχουμε δει πάρα πολλές παρενέργιες των  εμβολίων και τώρα αποτυχίες εμβολίων. Με την παραλλαγή Omicron, δεν υπάρχει ουσιαστικά καμία κάλυψη αυτών των εμβολίων κατά της νεότερης μορφής του ιού», είπε ο Peter McCullough , προσθέτοντας ότι 22 μελέτες έδειξαν ότι η αποτελεσματικότητα τους τελείωσε μετά από έξι μήνες.

Ο Peter McCullough  έδωσε το παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η ιβερμεκτίνη, ένα βραβευμένο με Νόμπελ, εγκεκριμένο από τον FDA φάρμακο που πολλές μελέτες και γιατροί ισχυρίζονται ότι είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία ασθενών με COVID-19, απορρίφθηκε από τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες υγείας.

Ο FDA έχει πει ότι το φάρμακο εγκρίθηκε για τη θεραπεία εσωτερικών και εξωτερικών παρασίτων και προς το παρόν δεν υπάρχουν δεδομένα που να δείχνουν την αποτελεσματικότητά του κατά του COVID-19.

Ο Peter McCullough  ισχυρίστηκε επίσης ότι οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες υγείας έχουν αγνοήσει τη φυσική ανοσία, η οποία είναι «στιβαρή, πλήρης και ανθεκτική όσον αφορά τα θανατηφόρα στελέχη του ιού».

«Μόνο μέχρι να φτάσει στην παραλλαγή Omicron, η οποία υπήρξε μια σημαντική ανακάλυψη, και τα άτομα που είχαν προηγουμένως ανοσία θα μπορούσαν να εμφανίσουν ένα ήπιο σύνδρομο Omicron. Αλλά η φυσική ανοσία είναι το τέλος της πανδημίας», συνέχισε ο Peter McCullough . «Θυμηθείτε, καθώς όλοι γινόμαστε φυσιολογικά άνοσοι, ο COVID-19 δεν αποτελεί πλέον απειλή για τη ζωή μας.

«Και η αποτυχία των κυβερνητικών μας υπηρεσιών να αναγνωρίσουν τη φυσική ανοσία έχει ουσιαστικά δημιουργήσει περιττή ταλαιπωρία, περιττές δοκιμές, περιττή κάλυψη και κοινωνική αποστασιοποίηση. Περιττή συμμόρφωση με κάθε είδους μέτρα που έχουν σχεδιαστεί για τις ευαίσθητες ομάδες. Όσοι έχουν φυσική ανοσία δεν είναι πλέον επιρρεπείς σε θανατηφόρες ασθένειες».

Ο Peter McCullough  εξέφρασε αμφιβολίες σχετικά με τον ισχυρισμό ότι τα εμβόλια COVID-19 θα μπορούσαν να μειώσουν τη νοσηλεία και τους θανάτους.

«Το μόνο που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι μπερδεμένα σήματα και νομίζω ότι τα δεδομένα νοσηλείας δεν είναι έγκυρα. Οι υπηρεσίες των ΗΠΑ εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι τα εμβόλια προστατεύουν από τη νοσηλεία, ενώ δεν βλέπουμε κανένα στοιχείο για αυτό στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Νότια Αφρική και τον υπόλοιπο κόσμο», δήλωσε ο Peter McCullough . «Και μπορώ να σας πω, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν διαφέρουν τόσο από τις υπόλοιπες από αυτές τις χώρες. Κάτι είναι λάθος. Και μπορώ να σας πω ότι κάτι δεν πάει καλά με έναν εσφαλμένο, άκυρο ισχυρισμό ότι τα εμβόλια μειώνουν τη νοσηλεία. Δεν νομίζω ότι μπορεί να υποστηριχθεί».

Στις 19 Ιανουαρίου, το CDC δημοσίευσε μια μελέτη που δείχνει ότι τα άτομα που δεν είχαν κάνει εμβόλιο αλλά είχαν προηγούμενη λοίμωξη, είχαν φυσική ανοσία, ήταν λιγότερο πιθανό να νοσηλευθούν σε νοσοκομείο

 

Image Source: The Epoch Times

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This