ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

February 1, 2023

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Δύο νεκροί στην Γαλλία

Δύο νεκροί στην Γαλλία από πυρά της αστυνομίας

8 Sep, 2022

Ένας άνδρας στην Νίκαια και μια γυναίκα στην Ρεν έπεσαν νεκροί από αστυνομικά πυρά, καθώς δεν συμμορφώθηκαν με τις οδηγίες.

Στη Νίκαια, σήμερα, έπεσε νεκρός οδηγός κλεμμένου αυτοκινήτου, ο οποίος οδηγούσε επικίνδυνα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, σε αυτοκινητόδρομο. Ο οδηγός είχε τυνησιακή υπηκοότητα. Όπως αποδείχτηκε το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο. Το όχημα καταδιώχτηκε, αλλά όταν βρέθηκε σε πολυσύχναστο δρόμο έκανε στροφή 180 μοιρών και προσέκρουσε κατ’ επανάληψη με το περιπολικό. Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά και ένας τρίτος τον πυροβόλησε. Ο οδηγός σκοτώθηκε επί τόπου.

Στην Ρεν, μια γυναίκα 22 ετών σκοτώθηκε ενώ ένας άνδρας 26 ετών τραυματίστηκε, όταν τα ξημερώματα ένας αστυνομικός πυροβόλησε σε έρευνα για νακρωτικά. Ο οδηγός ήταν γνωστός για θέματα διακίνησης ουσιών. Αυτός τραυματίστηκε στο χέρι, αλλά η σφαίρα εξοστρακίστηκε και χτύπησε την συνεπιβάτιδα, η οποία σκοτώθηκε.

 

 

 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo https://bbc.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This