ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

May 26, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

ΑΧΕΠΑ

ΑΧΕΠΑ: Εγκαινιάστηκε το μουσείο της Αλεξανδρούπολης

2 Apr, 2022

Το Σάββατο 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια στο νέο μουσείο της Αλεξανδρούπολης, προσφοράς του ΑΧΕΠΑ (AHEPA Relief Museum)

 

Ο Ανώτατος Πρόεδρος του Τάγματος του ΑΧΕΠΑ Τζίμυ Κόκοτας χοροστάτησε στα εγκαίνια. Μαζί του ήταν τα Μέλη Σάβας Τσιβίκος (Ανώτατος Γραμματέας) Γιάννης Μητρόπουλος (Ανώτατος Κυβερνήτης R. 10) και  ο πρώην Ανώτατος Πρόεδρος Γιώργος Χωριάτης, ο Περιφερειάρχης Κώστας Βαρσάμης και πολλά μέλη της AHEPA στην Ελλάδα. Ο Μητροπολίτης Άνθιμος πρόσφερε μια ευλογία και μίλησε για την εποχή που ήταν μικρός και έλαβε ουσιαστικά ιατρική φροντίδα και υποστήριξη σε αυτό το ίδιο κτίριο.

Το τμήμα ΑΧΕΠΑ Δημόκριτος HJ21 της Αλεξανδρούπολης τιμήθηκε το 2018 με την απόφαση να φιλοξενήσει το Global AHEPA Relief Museum στο κτήριο ΠΙΚΠΑ Αλεξανδρούπολης. Το κτήριο α υτό είχε ήδη παραδοθεί στους πολίτες της Αλεξανδρούπολης προ 74 ετών, για να στεγάσει πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας. Αποτέλεσε βασική μονάδα της υγειονομικής φροντίδας της πόλης, για δεκαετίες, λειτουργώντας ως ΠΙΚΠΑ. Το κτήριο αποκαταστάθηκε, συντηρήθηκε και μέσα σε αυτό εκτίθεται πια η ιστορία και η συνεισφορά των ΑΧΕΠΑ στην Ελλάδα.

ΑΧΕΠΑ

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα