EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
εγκλεισμός των Ελλήνων

Πανδημία του τρόμου και εγκλεισμός των Ελλήνων

1 Jan, 2022

Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2022. Αναγκαστικός εγκλεισμός των Ελλήνων με τα μέτρα για την Πανδημία και την μετάλλαξη Όμικρον. Όχι σε μουσική, μόνο εμβολιασμένοι με έγκυρα τεστ, αρνητικά, και εκφοβισμός. Μάσκα παντού και έξω ακόμα και παντού πρόστιμά, αν δεν την φοράς.

Μια στολισμένη Αθήνα, εορταστική και φωτεινή, με τον κ. Μπακογιάννη να μην λυπάται τα έξοδα, σάμπως και βγήκαν από τη δική του τσέπη; Όχι βέβαια, αλλά από τις φορολογίες του Ελληνικού λαού, που ξεδιάντροπα, ο γιός της Ντόρας, και ανιψιός του Κούλη, κατασπαταλά, προσθέτοντας και τα 215.000 Ευρώ για τον Σάκης με το κόκκινο σακάκι(ς). Η κοροϊδία του Ελληνικού Λαού από την ξεδιάντροπη πολιτικά και ηθικά ξετσίπωτη οικογένεια Μητσοτάκη.

Μια οικογένεια, που ακόμα και οι Γερμανοί, στο άρθρο της taz.de τους κατηγορεί για Νεποτισμό και ο τίτλος είναι «Οι Απαρατσίκ τη Αθήνας». Η επισήμανση είναι ότι ποτέ ξανά  δεν έχει φτιαχτεί τέτοια βιομηχανία κρατικών υπαλλήλων. Ένας Πρωθυπουργός που χτίζει την ομάδα της ρεμούλας και το φαγοπότι πάει σύννεφο.

Ας επανέλθουμε πάλι στο εορταστικό τμήμα τη Αθήνας και το φαγοπότι το εορταστικό από την Οικογένεια. Το Σύνταγμα (το οποίο παρέμεινε μόνο πλατεία, γιατί το πολιτικό Σύνταγμα έχει καταργηθεί προ πολλού) φωταγωγημένο έτοιμο να δεχθεί κόσμο για να γιορτάσει την αλλαγή του έτους, με την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Αλλά είπαμε, με τα μέτρα τη απάνθρωπης Ελληνικής Κυβέρνησης, υπάρχει υποχρεωτικός εγκλεισμός των Ελλήνων. Οπότε, η ερώτηση είναι η εξής: Για ποιόν έγινε αυτή η κατασπατάληση πόρων για τις γιορτές; Η απάντηση ήρθε εχτές το βράδυ.

Κόσμος πολύς στην πλατεία Συντάγματος, χαρούμενος και να γλεντάει με χαρά τον ερχομό του Νέου ‘Έτους. Μα ποιος κόσμος; Είπαμε οι Έλληνες είναι έγκλειστοι και φοβισμένοι. Ποιοι ήταν; Μα φυσικά όλοι οι ΛΑΘΡΑΙΟΙ, οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ αυτής της δύσμοιρης χώρας. Οι μόνοι που μπορούν να κυκλοφορούν χωρίς μέτρα, εμβόλια, μάσκες, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ περιορισμό. Οι νέοι κάτοικοι που πήραν υπό την κατοχή τους την Ελλάδα. Αυτοί, που οι προδοτικές κυβερνήσεις Σαμαρά, Τσίπρα-Καμμένου και Κούλη, τους παρέδωσαν τη Χώρα μας.

Πλέον έχει γίνει σαφές, ότι οι Λάθρο είναι οι επικυρίαρχοι της Ελλάδας, με της ευλογίες τόσο της Πολιτικής, όσο και Θρησκευτικής αρχής. Παντού προδότες, είτε με πολιτικά είτε με ράσα. Και οι Έλληνες είναι σε κατ’ οικον. περιορισμό, είτε γιατί δεν έχουν εμβολιαστεί, είτε γιατί έφαγαν την φόλα, το ψέμα του εμβολίου και πάλι «φυλακίστηκαν» με αυτά τα μέτρα. Είναι ντροπή να συμβαίνουν όλα αυτά και να μένουν οι Έλληνες μόνο φοβισμένοι, έγκλειστοι στα σπίτια τους, χωρισμένοι από τα αγαπημένα πρόσωπα, επειδή το απαίτησε η φασιστική-Ναζιστική Ελληνική Κυβέρνηση με ψέματα, και αφήνει τα «παιδιά» της, τους Λάθρο ελεύθερους.

ΝΤΡΟΠΗ

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ως πότε παλληκάρια, θα ζούμε στα στενά
Μονάχοι σαν λιοντάρια, στες ράχες στα βουνά;
Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή
Παρά σαράντα χρόνους, σκλαβιά και φυλακή

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This