ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 18, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Εθελοντικές Ομάδες Αλληλεγγύης

Εθελοντικές Ομάδες Αλληλεγγύης

2 Sep, 2021

Στην εποχή που ζούμε, καθημερινά όλοι δυσκολευόμαστε. Ακόμα και για τα απαραίτητα. Έχει καταργηθεί η μεσαία τάξη και βρισκόμαστε μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Το κράτος πάντα ανύπαρκτο να σταθεί διπλά στον πολίτη. Οικογένειες αδυνατούν ακόμα και να έχουν φαγητό. Λογαριασμοί απλήρωτοι,  ενοίκια που τρέχουν, έξοδα πολλά για τον καθένα μας. Κάθε μέρα η ίδια σκέψη. Τι να κάνουμε; Πως θα περάσουμε; Το μωρό κλαίει, θέλει γάλα, πάνες, τα παιδιά στο σχολείο πρέπει να πάρουν κάτι μαζί τους. Τι να μαγειρέψουμε σήμερα; Κανείς δεν πρέπει να νιώθει μόνος!!! Για αυτό τον λόγο έχουν συγκροτηθεί εθελοντικές ομάδες  αλληλεγγύης και στήριξης συνάνθρωπων μας. Μην διστάσουμε ούτε στιγμή να απευθυνθούμε σε αυτές. Αρκεί ένα τηλέφωνο. Όλα τα μέλη ενωμένα προσφέρουν σε κάθε οικογένεια οτιδήποτε χρειάζεται. Στις δύσκολες αυτές στιγμές υπάρχει στήριξη, υπάρχει χαμόγελο, υπάρχει ανθρωπιά. Θα το παλέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!! Δεν μπορεί κανείς να μας στερήσει τα όνειρα μας για ένα καλύτερο αύριο. Μπόρα είναι,  θα περάσει. Μέχρι τότε, ας σκεφτούμε τον διπλανό μας και να τον ρωτήσουμε αν έχει ανάγκη  κάτι. Ας τον καθοδηγήσουμε προς τις ομάδες ανθρωπιάς που υπάρχουν. Η υπερηφάνεια δεν διαπραγματεύεται και η αξιοπρέπεια είναι πάντα χαρακτηριστικό των δύσκολων αυτών στιγμών. ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ….ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ..ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!! Δεν θα αλλάξει ο κόσμος, δυστυχώς, απλά εμείς θα γίνουμε καλύτεροι. Δεν θα μας λείψει κάτι αν το προσφέρουμε με την καρδιά μας. Σε κάθε σπίτι που πονάει, σε κάθε οικογένεια που στερείται, σε κάθε παιδί που χρειάζεται οτιδήποτε…ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΝΑΙ!!! Έχουμε όλοι τις ζωές μας…τα προβλήματα μας, αλλά ας μην ξεχνάμε στιγμή ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!!

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

Περισσότεροι από 200.000 πολίτες έμειναν χωρίς ρεύμα στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες το πρωί της Δευτέρας μετά από μια μεγάλη χειμερινή καταιγίδα που σάρωσε την περιοχή, προκαλώντας πολλούς ανεμοστρόβιλους στη Φλόριντα.

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά, σε Ιδρύματα – Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά, σε Ιδρύματα – Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς

Με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποιήθηκε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, (τρόφιμα, φάρμακα, είδη ρουχισμού, κ.α.), από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Σώματος.

Των Αιώνων τα Φαντάσματα

Των Αιώνων τα Φαντάσματα

Αιώνες και ατέλειωτα της γης τα παρακάλια

στην άκρη της παλιάς ευχής κρεμιέσαι και λυγάς,

με ένα πικρό χαμόγελο στης πλάνης τα ακρογιάλια

και από της μάνας την ευχή βαθιά μοιρολογάς.