EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Ειδήσεις απ' όλο τον κόσμο

Ειδήσεις απ’ όλο τον κόσμο

22 Aug, 2022

Ειδήσεις απ’ όλο τον κόσμο, Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022.

 

Η.Π.Α. Νέο περιστατικό αστυνομικής βίας απέναντι σε άοπλο και ακινητοποιημένο άντρα, τον οποίο χτυπούν -όπως φαίνεται στο βίντεο- στο κεφάλι δύο αστυνομικοί της κομητείας Κρόφορντ και ένας του τμήματος Μάλμπερι. Το βίντεο έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

Η.Π.Α. Κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με την Νότια Κορέα ξεκινούν, με σκοπό να ενισχυθεί η ετοιμότητα απέναντι στις δράσεις της Βόρειας Κορέας. Σημειώνεται ότι η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε δύο πυραύλους την περασμένη εβδομάδα.

ΦΛΟΡΙΝΤΑ. Το ενδιαφέρον της ΝΑΣΑ στρέφεται προς τον νότιο πόλο της Σελήνης, αναζητώντας νέα σημεία για την άφιξη ανθρώπινων αποστολών.

 

ΕΛΛΑΔΑ. Σήμερα ξεκινά η συζήτηση για το θέμα των υποκλοπών, μετά από αίτημα του Αλέξη Τσίπρα να γίνει η συνεδρίαση εκτάκτως, πριν την 30η Αυγούστου που αναμενόταν βάσει προγράμματος να επαναλειτουργήσει η Βουλή.

ΕΛΛΑΔΑ. Ήττα του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του Σινσινάτι, από τον Μπόρνα Τσόριτς.

ΕΛΛΑΔΑ. Γνωστοί για το ποινικό τους παρελθόν οι Κρητικοί που επιτέθηκαν στους Γερμανούς τουρίστες, επειδή τους προσπέρασαν με το αυτοκίνητό τους. Η Πρόξενος της Γερμανίας στην Κρήτη κα Γαναδάκη, ζήτησε να ενημερωθεί για το γεγονός.

ΕΛΛΑΔΑ. Η φωτιά που ξέσπασε στην Κορινθία βρίσκεται σε ύφεση, παρ’ όλο που εκκενώθηκε και το The Ranch για προληπτικούς λόγους. Παρ’ όλα αυτά η φωτιά που ξέσπασε εχθές στην Κέρκυρα απείλησε κατοικημένες περιοχές, γι’ αυτό και δόθηκε εντολή εκκένωσης στα Κουραμαδίτικα και στα Βασιλικά.

ΕΛΛΑΔΑ. Αναφερόμενος στην Ημέρα Θυμάτων Τρομοκρατίας, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τ. Θεοδωρικάκος, ανέφερε: «Η ελευθερία και η ανθρώπινη ζωή, είναι οι σπουδαιότερες αξίες για την παγκόσμια κοινότητα. Οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα για να τις προασπίζουμε».

ΙΝΔΙΑ. Οι πλημμύρες που προκάλεσαν οι μουσώνες στα βόρεια και ανατολικά της χώρας, στοίχισαν την ζωή σε 50 ανθρώπους. Τα περισσότερα θύματα προέρχονταν από την Χιματσάλ Πραντές, όπου υπάρχουν 5 αγνοούμενοι. Οι καταστροφές σε σπίτια, και οδικό δίκτυο είναι μεγάλες, ενώ υπάρχουν και εγκλωβισμένοι τουρίστες.

photo: https://pixabay.com/el/ 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This