ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

February 1, 2023

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Ταϊβάν

Εικόνες καταστροφής στην Ταϊβάν

18 Sep, 2022

Εικόνες καταστροφής στην Ταϊβάν μετά τον σεισμό μεγέθους 7,2 της κλίμακας Ρίχτερ, στα νοτιοανατολικά της χώρας.

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 14:44 (τοπική ώρα,  09:44 ώρα Ελλάδας), και το επίκεντρο ήταν 50 χιλιόμετρα βόρεια της Ταϊτούνγκ σε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων. Η μετεωρολογική υπηρεσία της χώρας αναφέρει μέγεθος 6,8 βαθμών, ενώ ο σταθμός ΗΠΑ αναφέρει 6,9 βαθμούς.

Οι επιχειρήσεις απεγκλωβισμού και ανεύρεσης τραυματιών έχουν ήδη ξεκινήσει, καθώς οι εικόνες είναι αποκαρδιωτικές. Κτήρια έχουν καταρρεύσει, και υπάρχουν πιθανότητες εγκλωβισμένων στα ερείπια, ενώ σε σημεία οι δρόμοι έχουν ανοίξει στα δύο.

Τρία βαγόνια τραίνου εκτροχιάστηκαν στον σταθμό Ντόνγκλι στα ανατολικά της χώρας, όταν κατέρρευσε το στέγαστρο της πλατφόρμας. Οι επιβάτες απομακρύνθηκαν και δεν έχουν σημειωθεί θύματα.

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε ολόκληρη την χώρα, αλλά και στις παράκτιες περιοχές.

 Οι αρχές έχουν προχωρήσει σε ανακοίνωση προειδοποίησης για πιθανότητα τσουνάμι, όπως γίνεται πάντα όταν ο σεισμός ξεπερνά τους 7 βαθμούς της κλίμακας  Ρίχτερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περίπτωση που γίνει τσουνάμι, τα κύματα υπάρχει περίπτωση να φτάσουν σε απόσταση 300 χιλιομέτρων από το επίκεντρο.  

 

Για περισσότερες πληροφορίες, θα υπάρξει ενημέρωση.

 

 

photo https://india.postsen.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This