EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Εκδήλωση ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό των ατόμων 60+

Εκδήλωση ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό των ατόμων 60+

9 May, 2022

Το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας και η People Behind διοργανώνουν ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Μεγαλώνουμε  χαρούμενα – Γιορτή ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό των ατόμων 60+», την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 και ώρα 11.30 – 14.00, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών & Πειραιώς 144). 

Στην εκδήλωση θα συζητήσουμε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα άτομα καθώς μεγαλώνουν, τόσο λόγω των αλλαγών που συμβαίνουν στη σωματική και ψυχική τους υγεία όσο και εξαιτίας του κοινωνικού αποκλεισμού που μπορεί να βιώνουν. Επιπλέον, ομάδες ανθρώπων 60+ θα μας παρουσιάσουν τις δράσεις τους. 

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ.
(στο πεδίο “Ιδιότητα/Φορέας” γράψτε τη λέξη “Ιδιώτης). 

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης ΕΔΩ. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις οργανισμών Αντάμα KOINΣΕΠ., 50και Ελλάς κ.α. που δραστηριοποιούνται στο πεδίο της Τρίτης Ηλικίας. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ 

Για την είσοδό σας στον χώρο της εκδήλωσης απαιτούνται μόνο τα παρακάτω: 

  • Προεγγραφή στην εκδήλωση 
  • Χρήση προστατευτικής μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης 

Σχετικά με τη δράση Silver Age Learning 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής δράσης Erasmus+ με τίτλο «Silver Age Learning – Εκπαίδευση των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας σε θέματα υγείας και ευεξίας», η οποία υλοποιείται στην Ελλάδα από το ΚΜΟΠ. Η δράση στοχεύει στην εκπαίδευση των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας σε θέματα υγείας και ευεξίας μέσα από ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για την εκμάθηση ατόμων άνω των 60. 

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη διαχείρισης του έργου κ. Εύα Σαλματάνη στα email sage@kmop.eu / salmatani.e@kmop.org ή τηλεφωνικά στο 210 3637547. 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This