EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΝΟΥ

3 Sep, 2021

Στην κατάμεστη αίθουσα KingGeorgeτην Παρασκευή 30 Μαρτίου 2019 , έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ « του ομότιμου καθηγητού Της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δημητρίου Λινού .Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το βιβλιοπωλείο DISCOVERY,τις Εκδόσεις Καστανιώτη ,το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Πατρών ,τη Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας, Ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών ,Η Ενωση Φοιτητών Ιατρικής Παν.Πατρών και τον Ομιλος INNERWHEELΠατρών Βορρά-Νότου .Για το βιβλίο και την προσωπικότητα του συγγραφέα μίλησαν οι κκ Γκορίλας Θωμάς ,Πυρηνικός Γιατρός ,Παπαθανασόπουλος Παναγιώτης ,ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Παν Πατρών και Χρυσανθόπουλος Κωνσταντίνος ομότιμος καθηγητής Ιατρικής Παν Πατρών και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Εταιρείας Γηριατρικής και Γεροντολογίας . Tην εκδήλωση στηριξαν οι Σύλλογοι Αγακλιάζω και ΕΛΕΑΝΑ. Ολοι οι ομιλητές τόνισαν το μεγάλο διδακτικό ,ερευνητικό ,πρωτοπορειακό έργο του κ.Λινού , που έχει αναγνωρισθεί διεθνώς και τιμά και το λειτούργημά του .Σημείωσαν δε ,ότι ο καθηγητής , με το βιβλίο αυτό δινει συμβουλές στον νέο γιατρό ,μαθητή ,φοιτητή πώς να επιλέξει την Ιατρική ,πως να την σπουδάσει ,πώς να την υπηρετήσει σαν απόφαση και επιλογή ζωής ,τι να περιμένει σαν γιατρός από το λειτούργημα που διάλεξε ,πώς να ξεφύγει από την κατάσταση του γιατρού-φυτού (πουασχολείται μόνο με την Ιατρική ) και να νοιώσει βαθειά μέσα του τον ανθρώπινο και κοινωνικό ρόλο του γιατρού σε μια κοινωνία ,που αναζητεί και λαχταρά περισσότερη αγάπη και ανθρωπισμό για να ανακουφίζει τον πάσχοντα συνάνθρωπο από τον πόνο ,το φόβο , την αγωνία και την μοναξιά της σύγχρονης ζωής. Στο τέλος της εκδήλωσης ο συγγραφέας ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους , τους οργανωτικούς φορείς και ιδιαίτερα τον Υπεύθυνο Οργάνωσης και Συντονισμού Αχιλλέα Παπαδιονυσίου για την παρουσία τους και την επικοδομητική ανταλλαγή απόψεων,που ακολούθησε .Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνετέλεσε και η Συμφωνική Λαική Ορχήστρα «ΈνΧορδώ ¨» με τα όμορφα τραγούδια που μας χάρισε και τα απόλαυσε το πολυπληθές ακροατήριο . Συμμετείχαν Δημήτρης Δημόπουλος Ερμηνευτής, Σωτήρης Πουτος κιθάρα Αλεξάνδρα Κοσμα φλάουτο Δημήτρης Μπαντζής Τζουρα

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This