ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

July 3, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek
Ελληνική κοινότητα της Παραγουάης

Η Ελληνική κοινότητα της Παραγουάης,οργανώνει για τα 200 χρόνια απτην Ελληνική Επανάσταση,μία συναυλία με Ελληνική Κλασσική Μουσική

1 Nov, 2021

Η Ελληνική κοινότητα της Παραγουάης,οργανώνει για τα 200 χρόνια απο την Ελληνική Επανάσταση,μία συναυλία με Ελληνική Κλασσική Μουσική στο  Teatro Municipal Ignacio A. Pane της πρωτεύουσας Ασουνσιόν με την Orquesta Filarmónica Mburukuja στην οποία  τιμούν παρουσιάζοντας το έργο του  Συνθετη   vaggelis petsalis    Adagio&Fuga for Strings υπό την διεύθυνση του μαέστρου Pablo Vourliotis

Βαγγέλης Πετσάλης

Ο Βαγγέλης Πετσάλης είναι συνθέτης, γεννημένος το 1965 στην Κέρκυρα. Έχει σπουδάσει πιάνο και θεωρητικά στη Φιλαρμονική Εταιρεία Κερκύρας αλλά και στην Αθήνα. Είναι επίσης ιατρός, πτυχιούχος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Είναι ένα Adagio για έγχορδα το οποίο ηχογραφήθηκε με την Συμφωνική Ορχήστρα της Βουλγαρίας για ένα CD της εταιρείας Agora-Musica του Μιλάνου Ιταλία.Το έργο αυτό,ο ραδιοσταθμός του Princeton WPRB 103,3 fm το μετέδωσε 2 μέρες μετά τις 11 Σεπτεμβρίου του 2001 ,την 13η Σεπτεμβρίου,προς τιμήν των θυμάτων των Πύργων στην Νεα Υόρκη,στην εκπομπή του professor Marvin Rosen  “Classical Discoveries”.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Pin It on Pinterest

Share This