ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 25, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Κυβερνητικός Ανασχηματισμός με Πολλές Ανατροπές

ΕΝΑΣ… ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ….. ΑΝΑ-ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.

31 Aug, 2021

  Μετά το μαγείρεμα της σούπας, ακολουθεί το σερβίρισμα της.
Και η κρίση των όσων θα την φάνε (στη μάπα). Μια κρίση εκ των προτέρων αρνητική, καθώς όλοι μας γνωρίζουμε τον ”μάγειρα” με τα σκάρτα υλικά που χρησιμοποιεί. Και τις ύπουλες στοχεύσεις
Σίγουρα το ολοκαύτωμα των προηγούμενων ημερών είναι αυτό που έφερε πιο γρήγορα τον ανασχηματισμό. Μα και τα μέτρα που έχει έτοιμα η κυβέρνηση, για να τα επιβάλει στον λαό, με το πρόσχημα της μη μετάδοσης, της ανύπαρκτης, στο μέγεθος που την ανήγαγαν νόσου. Μέτρα εξοντωτικά, που κατατάσσουν τον κύριο που τα επιβάλλει, στην ”τιμητική” ιστορικά θέση, που κατέχει κι εκείνος ο γνωστός Εφιάλτης. Που πρόδωσε τον αγώνα των Ελλήνων στους Πέρσες. Θα μου πείτε που κολλάνε εδώ αυτοί Ε καλά. Όχι Πέρσες.  Νέα Τάξη Πραγμάτων πείτε τη. Που επάξια την εκπροσωπεί εδώ στην Ελλάδα, ο κύριος τάδε Ο επικεφαλής της κυβερνητικής παρέας
Τώρα πείτε μου τι να σχολιάσω; Το ότι στο Ελλαδιστάν, έγινε υπουργός και ο παρατρεχάμενος του Άδωνη; Ο Πλεύρης; Και υπουργός υγείας μάλιστα; Επειδή ο Κικίλιας δεν άντεχε άλλο το κράξιμο; Και τον μετακινεί στον τουρισμό; Να επαναλάβει κι εκεί την.. ”επιτυχία” που είχε στο υγείας; Το ότι ο αποπεμφθείς από το προηγούμενο σχήμα Θοδωρικάκος επιστρέφει ξανά καβαλάρης στης αποτυχίας του το άρμα; Την πατάτα που έγινε με τον ναύαρχο Αποστολάκη; Που ”υπουργοποιήθηκε” μέχρι να πέσει το κράξιμο του Αλέξη; Τον οποίο ενόχλησε η προσάρτηση του πρώην υπουργού του, στο από κει άρμα. Αντί να κοιταχτεί κι αυτός στον πολιτικό του καθρέφτη που είναι πιο Μητσοτάκης κι από τον Μητσοτάκη;
Στο ότι στο Υφυπουργείο Εθνικής Άμυνας πηγαίνει ο Χαρδαλιάς για να σβήσει τις φωτιές που ανάβει ο Ερντογάν. Όπως έσβησε και όλες τις άλλες που κατέκαψαν τη χώρα. Το ότι λαμβάνει θέση υφυπουργού και ο Σίμος Κεδίκογλου που σώπασε.. Που σαν καλό παιδί, άχνα δεν έβγαλε που καίγονταν η Εύβοια, η πατρίδα του; Το ότι αναπληρώτρια υπουργός υγείας αναλαμβάνει η συνονόματη της Λαίδης Γκάκα, Ασημίνα;.. Τι να σας πω πια; Για μια κρύα και νερόβραστη σούπα, Που και στη θέα την και μόνο, φέρνει κόψιμο και στο πιο ανθεκτικό στομάχι. Λυπάμαι που είμαι αναγκασμένος και αυτή τη θλιβερή παρωδία, με χιούμορ να την αντιμετωπίσω. Και με ψυχραιμία. Γιατί τα τελευταία χρόνια και οι επισκέψεις στους Ψυχιάτρους έχουν αυξηθεί. Ας μην τους προσθέτουμε κι άλλες. Το πως θα χρησιμοποιηθεί κι αυτή η κυβέρνηση απέναντι στους πολίτες το ξέρουμε όλοι Το τι φασισμό φέρνουν κι αυτά τα νέα (από τα παλιά) πρόσωπα το αντιλαμβανόμαστε όλοι. Λυπάμαι που ο λαός με δημοκρατικές διαδικασίες ψήφισε μια κυβέρνηση, χτίζοντας πάνω της τόσες ελπίδες. Κι αυτή η ”ελπιδοφόρα” κυβέρνηση, απλά, ήταν το αυγό του φιδιού. Που σκόρπισε τόσο φαρμάκι, σε όλη την επικράτεια. Και έστειλε τόσους αθώους ανύποπτους συμπολίτες μας στον άλλο κόσμο. Υπηρετώντας την Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση. …Ανασχηματισμός λοιπόν. Μέγα γεγονός. Λόγια νά χουμε να λέμε Σαν και τη νερόβραστη σούπα του νερόβραστου μάγειρα. Που με σερβιτόρους τα κανάλια του, μας τη μοίρασε μεσημεριάτικα.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Οι πράκτορες της Συνοριοφυλακής έκλεισαν τη χρονιά με έναν ακόμη μήνα με ρεκόρ συλλήψεων παρανόμων μεταναστών.

Περισσότεροι από 170.000 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν από πράκτορες της Συνοριοφυλακής κατά μήκος των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού τον Δεκέμβριο του 2021, ανεβάζοντας το σύνολο για το ημερολογιακό έτος κοντά σε 1,9 εκατομμύρια, σύμφωνα με στοιχεία της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων (CBP).

33 Ιστορίες για το 1821

33 Ιστορίες για το 1821

Άλλο ένα συλλογικό βιβλίο για τον ένδοξο ξεσηκωμό του 1821 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Gema με τη συμμετοχή από 33 σύγχρονους και καταξιωμένους συγγραφείς. 33 ιστορικά διηγήματα που φανερώνουν πράξεις προσώπων -αγωνιστών και απλών ανθρώπων- που συνιστούν μια ιστορία ολοκληρώνοντας εκείνες τις πτυχές του απελευθερωτικού αγώνα από τον τουρκικό ζυγό.

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

«Φυσικές Καταστροφές και ληξιπρόθεσμες οφειλές, επίκεντρο της συνάντησης του Γ.Γ. Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Τάκη Παπαδόπουλο.