EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek

Ενδιαφέρον απο Άρη Λεμεσού για τον ακραίο επιθετικό της Häcken Leo Bengtsson

18 Jul, 2022
Ενδιαφέρον απο Άρη Λεμεσού

Ενδιαφέρον απο Άρη Λεμεσού

Ενδιαφέρον απο Άρη Λεμεσού

Ο Leo Bengtsson φαίνεται έτοιμος να αποχωρήσει από τη Häcken καθώς δεν έχει συμφωνήσει με την Häcken για ανανέωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sportbladet, η AIK, ο Άρης Λεμεσού, η νορβηγική Vålerenga και η δανέζικη AGF Århus είναι πλέον μερικές από τις ομάδες που θέλουν να αποκτήσουν τον Leo Bengtsson.

H BK Häcken ποντάρει στο πρωτάθλημα του Σουηδικού Πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν όπου και ολοκλήρωσε την επιστροφή του Simon Gustafson.Παρόλο που ακόμα κι αν τίποτα δεν είναι επίσημο, ο μέσος, που ήταν τελευταία στην Ουτρέχτη, θα ενταχθεί σύντομα στον σύλλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sportbladet, η Χέκεν και ο παίκτης διαπραγματεύονται ένα νέο συμβόλαιο εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν έχουν καταφέρει να συμφωνήσουν, κάτι για το οποίο είχε αναφερθεί και στο άμεσο παρελθόν το Fotbollskanalen.

– Είναι ξεκάθαρο ότι μας αρέσει πολύ ο Λέων. Θα θέλαμε να τον δούμε να μένει μαζί μας. Έχουμε έναν διάλογο, αλλά μάλλον εξαρτάται από αυτόν να κάνει το επόμενο βήμα σε αυτό, είπε τότε ο αθλητικός διευθυντής Martin Ericsson στο Fotbollskanalen.

Σε ερώτηση όμως γιατί αργεί η ανανέωση του ο Martin Ericsson δήλωσε

“Δεν ξέρω μπορεί ο Leo να σχολιάσει γι αυτό”

Τώρα η AGF Århus, ο Άρης Λεμεσού, η νορβηγική Vålerenga και η ανταγωνίστρια στην Allsvenskan AIK συμμετέχουν επίσης στο κυνήγι του παίκτη.

Το συμβόλαιο του Bengtson λήγει μετά τη σεζόν και μερικές από τις ομάδες θέλουν την υπογραφεί του από τώρα και μερικές άλλες του έχουν προσφέρει συμβόλαιο από την 1η Ιανουαρίου 2023.

Ο Bengtsson αυτή τη στιγμή θα εξετάσει τις εναλλακτικές του και θα σκεφτεί το μέλλον του και θα αποφασίσει σύντομα. Στον Άρη Λεμεσού αγωνίζεται ήδη ο αμυντικός του MFF Franz Brorsson.

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This