Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Subscribe to our newspaper
οικογενειακή βία

Ενδο-οικογενειακή βία, αλλά στον δρόμο

3 Sep, 2022

Νέα Ιωνία, Βόλου. Νέο περιστατικό βίας από έναν άνδρα προς την γυναίκα του, την οποία χτυπούσε για ώρα στον δρόμο, όπου και την παράτησε αιμόφυρτη.

Ξημερώματα Σαββάτου, στο πάρκο Βαλαχή της Νέας Ιωνίας. Ο άνδρας άρχισε να χτυπά την γυναίκα έξω από το σπίτι τους.

Το αξιοσημείωμτο ήταν ότι περαστικοί και περίοικοι έβλεπαν την σκηνή, και αποφάσισαν αρκετή ώρα μετά να αντιδράσουν και να καλέσουν την αστυνομία. Η γυναίκα υπέστη βία επί δύο ώρες περίπου, πριν την παρατήσει ο άντρας αιμόφυρτη στον δρόμο και φύγει με το αυτοκίνητό του.

Ένας περαστικός κυνήγησε τον δράστη, και με την βοήθεια και άλλων περιοίκων τον ακινητοποίησαν, ώστε να τον παραδώσουν στην αστυνομία όπου και κρατείται.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

 

 

 

photo https://pixabay.com/el/ 

 

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This