EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
AHEPA

Εορτασμός της ελληνικής ανεξαρτησίας από τους AHEPA

31 Mar, 2022

Εορτασμοί για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες την περασμένη εβδομάδα.

Στην Ιντιάνα, οι AHEPA επισκέφθηκαν την οικία του Κυβερνήτη Eric Holcomb  για την παρουσίαση της διακήρυξης της Ελληνικής Ημέρας Ανεξαρτησίας για δεύτερη συνεχή χρονιά. Εκτός αυτού, συζήτησαν την συνεισφορά των Ελληνοαμερικανών στις κοινότητες της Ιντιάνα. Οι AHEPA της Ιντιάνα ενεργά συμμετέχουν καθώς μετέχουν σε δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, απονέμουν υποτροφίες και παρέχουν στέγαση για ηλικιωμένους, στηρίζοντας την κοινότητα.

 

Το Rose of New England, Chapter 110, Norwich Conn, ηγήθηκε μια τελετή έπαρσης σημαίας στο Δημαρχείο του Νόριτς την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας. «Είναι τιμή μου να υψώνω τη σημαία για να τιμήσω τους προγόνους μου για όσα πέτυχαν ερχόμενοι σε αυτή τη χώρα, χωρίς να κατέχουν τίποτα, και επιτυγχάνοντας στη ζωή τους», δήλωσε ο AHEPA George Grossomanides στο Norwich Bulletin. Ο πρώην Ανώτατος Πρόεδρος Δρ. John Grossomanides μίλησε επίσης στο πλήθος που συγκεντρώθηκε στο Δημαρχείο.

AHEPA 1

Οι AHEPA που εκπροσωπούν το Canton Chapter 59 και το Chapter 74 του Massillon, και οι αξιωματικοί του Daughters of Penelope District 11, γιόρτασαν την Ελληνική Ανεξαρτησία με μια τελετή έπαρσης σημαίας στη Δημόσια Πλατεία στο Canton του Οχάιο. Ο δήμαρχος της πόλης κ.κ. Thomas Bernabei, παρουσίασε στον Πρόεδρο του Chapter 59, Bill Zantopulos, μια διακήρυξη. Η ομάδα τραγούδησε επίσης τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο και ύψωσε την ελληνική σημαία στο AHEPA 59 Senior Apartments, Canton.

AHEPA 2

 

Στη Nashua, N.H., ο δήμαρχος James Donchess παρουσίασε μια διακήρυξη στους AHEPA από το Chapter 35 στο Δημαρχείο και πραγματοποίησε μια τελετή έπαρσης της σημαίας. Οι AHEPA τέλεσαν επίσης μνημόσυνο στον Hellenic Circle.

 AHEPA 3    AHEPA 4

 Photos: John Shishmanian/NorwichBulletin.com

 

Στο Νιου Τζέρσεϊ, μέλη της οικογένειας του AHEPA συμμετείχαν σε εορτασμό της Ημέρας της Ελληνικής Ανεξαρτησίας και στην τελετή έπαρσης σημαίας στο New Jersey State House, Trenton, στις 23 Μαρτίου, με χορηγία της Ελληνοαμερικανικής Επιτροπής Κληρονομιάς του Νιου Τζέρσεϊ. Η Μεγάλη Αντιπρόεδρος των Daughters of Penelope, Georgette Boulegeris, o Past District 5 Governor Dr Zenon Christodoulou, που προήδρευσε του προγράμματος και η τ. Μεγάλη Πρόεδρος των Daughters of Penelope Evellyn Tsiadis ήταν μεταξύ των ομιλητών. Παρέστησαν επίσης η Ανώτατη Κυβερνήτης Vassos Chrysanthou και ο τ. Ανώτατος Κυβερνήτης George Karatzia.

AHEPA 5

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This