EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

29 Oct, 2022

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Οικουμενικός Έλληνας και “Πρέσβης Ειρήνης, Πολιτισμού και Ελευθερίας ” Κυριάκος Μαριδάκης, τ. Γενικός Διευθυντής της βασιλικής κυβερνητικής θαλαμηγού της βασιλικής οικογένειας του Ντουμπάι , ανάρτησε συγχαίροντας την Ελληνική Κυβέρνηση για την “εντυπωσιακή διοργάνωση του εορτασμού της Εθνικής επετείου του ΟΧΙ από την Ελληνική μας πρεσβεία στο Abu Dhabi, Greece in UAE όπου για πρώτη φορά διοργανώθηκε με την συμμετοχή ολόκληρης της Ελληνικής ομογένειας και της μαθητιούσα νεολαίας, παρελαύνοντας με καμάρι και υπερηφάνεια , συγχαίροντας για την πρωτοβουλία αυτή στον Πρέσβη μας κ. Αντώνη Αλεξανδρίδη και στον εξαίρετο Γενικό Γραμματέα δημόσιας διπλωματίας και απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου των Εξωτερικών Greek Ministry of Foreign Affairs | Η Ελλάδα στον Κόσμο κ Γιάννης Χρυσουλάκης πρωτεργάτη διεθνών πρωτοβουλιών και δράσεων αναβαθμίζοντας το κύρος και την προβολή της χώρας μας διεθνώς!”

 

φωτο
Τον Σεπτέμβριο ο Α.Ε. Πρέσβης Αντώνης Αλεξανδρίδης κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του στην αυτού Υψηλότητα, τον πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Περιπλάνηση

Περιπλάνηση

Γνώριμα μέρη στα ιερά μας σαν ένα δίχτυ, πλαγιές γερμένες  πλατάνια μόνα μες τις ελιές, όνειρα...

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This