ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

August 19, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

greek-news-and-Radio-FL-logo
EnglishGreek

Επίθεση κατά στόχου του ISIS-K

28 Aug, 2021

Αμερικάνικα drones εξαπέλυσαν επίθεση κατά στόχων του ISIS-K στο Αφγανιστάν. Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων, ο κύριος στόχος ήταν ένα μέλος του Ισλαμικού Κράτους που αναγνωρίστηκε ως ένας από τους σχεδιαστές επιθέσεων του ISIS-K. Ο στόχος ταξίδευε με αμάξι μαζί με ένα άλλο μέλος.

Το μέλος που χτυπήθηκε εν είναι γνωστό αν ήταν μέλος του σχεδιασμού της επίθεσης της Πέμπτης, όπου είχε περίπου 190 θύματα και 13 Αμερικανούς Πεζοναύτες. Το χτύπημα αυτό έρχεται ως απάντηση μετά την δέσμευση του Αμερικανού Πρόεδρου Joe Bien, ότι θα κυνηγήσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες τους τρομοκράτες κι θα τους χτυπήσουν ανελέητα.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Άλλα Άρθρα

Απόψεις

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Pin It on Pinterest

Share This