ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είπαν Οι Φίλοι

January 18, 2022

EnglishGreek
greek-news-and-Radio-FL-logo

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida
The Greek Newspaper and the Greek Radio of Florida

EnglishGreek

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Επίθεση με βιτριόλι: Η εμμονή της Έφης με την Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Η εμμονή της Έφης με την Ιωάννα

11 Sep, 2021

Η Έφη Κακαράντζουλα συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν επιτέθηκε στην Ιωάννα με βιτριόλι και καταστρέφοντας τη ζωή της. Από νεότερα στοιχεία προκύπτει πως η Έφη είχε οργανώσει ένα σχέδιο για να κόψει το νήμα της ζωής της Ιωάννας. Σύμφωνα με στοιχεία που βρέθηκαν στις ηλεκτρονικές συσκευές της κατηγορουμένης, είχε πληκτρολογήσει το email της Ιωάννας, ενώ στο κινητό της τηλέφωνο βρέθηκε μια φωτογραφία όπου φαίνεται να κρατά τον πομπό GPS Tracker που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της Ιωάννας και ακόμα μια φωτογραφία που τραβήχτηκε τον Ιούνιο του 2019 στην είσοδο του σπιτιού της Ιωάννας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του θύματος, Απόστολο Λύτρα, η Έφη σχεδίαζε νέα επίθεση σε βάρος της Ιωάννας μόλις έμαθε πως δεν πέθανε μετά την επίθεση με το βιτριόλι. Ο δικηγόρος του θύματος είπε στο protothema.gr, «Όταν η δράστις έριξε το καυστικό υγρό στην Ιωάννα κι αφού έμαθε ότι το θύμα της σώθηκε, προσπαθούσε να αντλήσει πληροφορίες για το πώς μπορεί κάποιος να επισκεφθεί την Ιωάννα στο νοσοκομείο και στη συνέχεια έψαχνε να να μάθει πώς να σκοτώσεις κάποιον με δηλητήριο χωρίς αυτό να μπορεί να ανιχνευθεί. Η Ιωάννα είναι μια πολύ δυνατή κοπέλα και θα παραστεί στο δικαστήριο στις 15 Σεπτεμβρίου»

«Από τις φωτογραφίες είναι ξεκάθαρο ότι η δράστις είχε σκοπό να σκοτώσει την Ιωάννα. Με αυτές τις δύο φωτογραφίες η Ιωάννα απαντά στο ερώτημα όλων για το αν ήθελε η δράστις να την σκοτώσει ή όχι. Είναι σκληρές εικόνες από τα πρώτα και επίπονα χειρουργεία της Ιωάννας και όπως φαίνεται, τώρα είναι πλήρως συνειδητοποιημένη με αυτό που της έχει συμβεί, ώστε είναι σε θέση να το μοιράζεται με τον κόσμο»

Το θύμα της επίθεσης δήλωσε έτοιμο να αντιμετωπίσει την κατηγορούμενη. Η Ιωάννα μιλώντας στο Star ανέφερε,  «Είμαι πολύ επιβαρυμένη ψυχολογικά. Προετοιμαζόμενη ως προς τη δίκη, καθημερινά ανακύπτουν νέα στοιχεία από τη δικογραφία που με σοκάρουν ακόμα, κάθε φορά. Θέλω να είμαι ξεκάθαρη. Δεν έχω πειράξει στη ζωή μου κανέναν άνθρωπο. Ακόμα αποζητώ και εγώ μαζί με εσάς, τον λόγο της επίθεσης, τον οποίο περιμένω επιτέλους να ακούσω στο δικαστήριο. Ας πει επιτέλους η κατηγορούμενη την αλήθεια, ας πει ποιους καλύπτει. Όσα χρόνια και αν καταδικαστεί, εγώ έχω καταδικαστεί περισσότερα».

Photo: cyprustimes.com

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

Ισχυρή κακοκαιρία πλήττει τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες

Περισσότεροι από 200.000 πολίτες έμειναν χωρίς ρεύμα στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες το πρωί της Δευτέρας μετά από μια μεγάλη χειμερινή καταιγίδα που σάρωσε την περιοχή, προκαλώντας πολλούς ανεμοστρόβιλους στη Φλόριντα.

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά, σε Ιδρύματα – Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς

Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά, σε Ιδρύματα – Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς

Με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποιήθηκε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, (τρόφιμα, φάρμακα, είδη ρουχισμού, κ.α.), από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Σώματος.

Των Αιώνων τα Φαντάσματα

Των Αιώνων τα Φαντάσματα

Αιώνες και ατέλειωτα της γης τα παρακάλια

στην άκρη της παλιάς ευχής κρεμιέσαι και λυγάς,

με ένα πικρό χαμόγελο στης πλάνης τα ακρογιάλια

και από της μάνας την ευχή βαθιά μοιρολογάς.