EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Επανεκκίνηση Ελληνικής Οικονομίας

Επανεκκίνηση Ελληνικής Οικονομίας: πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του μεγάλου διεθνούς συνεδρίου

19 Feb, 2022

Το Greek News & Radio Florida έδωσε ηχηρό παρών στην επίσημη έναρξη του διεθνούς συνεδρίου «Επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας», την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεττανία, ως ένας από τους επίσημους χορηγούς της διοργάνωσης

 

Η εναρκτήρια εκδήλωση παρουσιάστηκε μέσω livestreaming στην Ελλάδα, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αγγλία, την Ιταλία, Κορέα, Ρωσία, Κουβέϊτ, Γερμανία, Καζακστάν, Αργεντινή και Αυστραλία.

Θυμίζουμε ότι η σημαντική αυτή πρωτοβουλία είναι μια συνδιοργάνωση της AHEPA HJ25 Άγιος Ανδρέας – Αχαΐα και της Hermes Expo International, σε συνεργασία με Ομογενειακές Οργανώσεις ανά τον κόσμο, Επιμελητήρια, Α.Ε.Ι., Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές και πολλούς ακόμα φορείς. Το πρόγραμμα του διεθνούς συνεδρίου στοχεύει στην ευρεία παρουσίαση του επενδυτικού προφίλ κάθε Περιφέρειας, στηρίζοντας την προώθηση εξαγωγών, αλλά και στην παγκόσμια παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος. Πέραν αυτών, στοχεύει επίσης στην στήριξη του τομέα εκπαίδευσης κατά τόπους.

Η διεθνής πρωτοβουλία “Επανεκκίνηση  Ελληνικής Οικονομίας” θα υλοποιηθεί μέσω σειράς ημερίδων, με κεντρικό τίτλο «Επενδύσεις, Εξωτερικό Εμπόριο, Τουρισμός, Εκπαίδευση, Έρευνα και Ανάπτυξη στην Ελλάδα», και ενώ η τελετή έναρξης έγινε στις 18 Φεβρουαρίου, οι κατά τόπους διοργανώσεις θα διαρκέσουν μέχρι και την 22η Δεκεμβρίου 2022. Οι χώρες που θα εκπροσωπηθούν στις εκδηλώσεις θα είναι οι εξής:

ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία, Ισραήλ, Ρωσία, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Αίγυπτος, Λιβύη, Τυνησία, Λίβανος, Συρία, Ιορδανία, Κορέα, Κίνα, Ιαπωνία, Ινδία, Ιράκ, Κουβέϊτ, Μπραχρέϊν, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ομάν, Νορβηγία, κ.α.

Η διοργάνωση “Επανεκκίνηση Ελληνικής Οικονομίας” τελεί υπό την αιγίδα των:
Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων – Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων – Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου – Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας – Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διπλωματίας και Αποδήμου Ελληνισμού – Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας – Enterprise Greece Invest and Trade – Order of AHEPA – GOJ – Hellenic American National Council – Istituto Ellenico di Cultura – COFACE for Trade – Lifetime – OnTime Books – KOPE – OVUM – KSI Greece – Quantum IASIS – ALETRI Alonissos Swim Up Hotel.

To Greek News and  Radio Florida θα στηρίξει την σημαντική αυτή διεθνή διοργάνωση και θα σας ενημερώνει για κάθε επί μέρους εκδήλωση του προγράμματος.

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This