EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Ελληνικής Οικονομίας

«Επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας» – μια διεθνής πρωτοβουλία: Mε την στήριξη του Greek News and Radio Florida

19 Jan, 2022

Χορηγός επικοινωνίας είναι το Greek News & Radio Florida στην σημαντική διεθνή πρωτοβουλία «Επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας», η οποία αποτελεί μια συνδιοργάνωση της AHEPA HJ25 Άγιος Ανδρέας – Αχαΐα και της Hermes Expo International, σε συνεργασία με Ομογενειακές Οργανώσεις ανά τον κόσμο, Επιμελητήρια, Α.Ε.Ι., Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές και άλλους φορείς και συνεργάτες.

Σκοπός της διοργάνωσης, εκτός των άλλων, είναι η κατά τόπους παρουσίαση του επενδυτικού προφίλ κάθε Περιφέρειας, η προώθηση των εξαγωγών της σε συνδυασμό με την περαιτέρω διάχυση του τουριστικού της προϊόντος, και η ανάδειξη των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων ως προορισμού για τον τουρισμό, την πανεπιστημιακή εκπαίδευση και κατάρτιση κ.ο.κ.

Η διεθνής αυτή πρωτοβουλία θα υλοποιηθεί μέσω μιας σειράς ημερίδων, με κεντρικό τίτλο «Επενδύσεις, Εξωτερικό Εμπόριο, Τουρισμός, Εκπαίδευση, Έρευνα και Ανάπτυξη στην Ελλάδα». Η πραγματοποίηση των ημερίδων θα γίνει στο χρονικό διάστημα από Φεβρουάριο έως και Δεκέμβριο του 2022, σε όσες Περιφέρειες της Ελλάδας συμμετάσχουν. Η έναρξη θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Οι συμμετέχοντες στις παραπάνω εκδηλώσεις (Διπλωμάτες, Επιχειρηματίες, Δημοσιογράφοι κ.ά.), στις οποίες θα διεξάγονται και επιχειρηματικές συναντήσεις, θα εκπροσωπούν τους εξής προορισμούς: ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία, Ισραήλ, Ρωσία, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Αίγυπτο, Λιβύη, Τυνησία, Λίβανο, Συρία, Ιορδανία, Κορέα, Κίνα, Ιαπωνία, Ινδία, Ιράκ, Κουβέϊτ, Μπραχρέϊν, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ομάν, Νορβηγία, κ.α.

Η επίσημη έναρξη της διεθνούς διοργάνωσης, θα μεταδοθεί livestreaming στην Ελλάδα, ΗΠΑ, Καναδά, Αγγλία, Ιταλία, Κορέα, Ρωσία, Κουβέϊτ, Γερμανία, Καζακστάν, Αργεντινή και Αυστραλία.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα των:
Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων – Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων – Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου – Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας – Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διπλωματίας και Αποδήμου Ελληνισμού – Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας – Enterprise Greece Invest and Trade – Order of AHEPA – GOJ – Hellenic American National Council – Istituto Ellenico di Cultura – COFACE for Trade – Lifetime – OnTime Books – KOPE – OVUM – KSI Greece – Quantum IASIS – ALETRI Alonissos Swim Up Hotel.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Greek News and Radio FL = Hellenic News of America – The Korea Times – Aigio Voice – Diorasis Capital – La Fiaccola – HLEKTRA – The Decision Maker – The Tashkent Times – Kuwait Times.

Ελληνικής Οικονομίας

Ελληνικής Οικονομίας

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This