EnglishGreek

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Σε εκείνους που σκέπτονται πως η Ελλάδα σήμερα δεν έχει καμία σημασία ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο λάθος. Η σημερινή, όπως και η παλιά Ελλάδα, έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Χένρυ Μίλλερ, 1891-1980, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ελληνική εφημερίδα και το Ελληνικό Ραδιόφωνο της Florida, με έδρα το Miami
The Greek News and Greek Radio in  FL

Subscribe to our newspaper
EnglishGreek
Μεσαίωνα

Επιστροφή στον Μεσαίωνα

11 Sep, 2023

Αυτό, το οποίο συμβαίνει με τον Χριστιανισμό είναι πρωτοφανές στην παγκόσμια ιστορία! …Η πιο ισχυρή θρησκεία στην ιστορία τής ανθρωπότητας βαδίζει σαν υπνωτισμένο «πρόβατο», που πάει —χωρίς καμία αντίσταση— για «σφαγή» …Ένα πραγματικό τέρας σε θέματα στρατιωτικής, οικονομικής και τεχνολογικής ισχύος σέρνεται προς τον όλεθρο, ανήμπορο ν’ αντιδράσει μπροστά στην τραγική του μοίρα! Κάποιοι μη-Χριστιανοί εξαγόρασαν με «χαρτάκια» την τεχνογνωσία του και την «κατοχύρωσαν» στο όνομά τους! Μονοπώλησαν τον τραπεζικό χώρο και, «ξεπλένοντας» το παγκόσμιο έγκλημα των ναρκωτικών και της διαφθοράς, απέκτησαν τεράστια ρευστότητα, η οποία τους επέτρεψε να εξαγοράσουν τα πάντα! Οι ίδιοι —για ακόμα μεγαλύτερα κέρδη— εξήγαγαν τη βιομηχανική του παραγωγή και τον έκαναν εξαρτώμενο από εισαγωγές από κράτη, τα οποία χωρίς τη χριστιανική τεχνογνωσία δεν θα μπορούσαν να κατασκευάσουν ούτε κάλτσες!!!

Τα χριστιανικά κράτη  έχουν χάσει την ελευθερία τους και οι λαοί τους τις περιουσίες τους! Τις αποφάσεις για το μέλλον τους τις παίρνουν εξωθεσμικά κέντρα, τα οποία χρηματοδοτούνται από αυτούς τους τραπεζίτες. Οι επικράτειές τους έχουν «πλημμυρίσει» από λαθραίους αλλόθρησκους, οι οποίοι τους απειλούν ευθέως πλέον με βία! …Τους κλέβουν, τους εμβολιάζουν και τους λογοκρίνουν …για να τους «σώσουν» και να τους κάνουν «ευτυχείς»!!! Πληρωμένοι παρακρατικοί μηχανισμοί ελέγχουν, απειλούν και εκβιάζουν τους πολίτες τους! Τα διεθνή —και όχι μόνον— ΜΜΕ, που ενημερώνουν τους Χριστιανούς και τα social media, τα οποία τους επιτρέπουν να επικοινωνούν, ελέγχονται από τους ίδιους ανθρώπους. Οι στρατοί τους εξυπηρετούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα συμφέροντα των αφεντικών! …Στρατοί, οι οποίοι βάζουν τους Χριστιανούς να πολεμούν μεταξύ τους, όπως συμβαίνει σήμερα στην Ουκρανία, όπου όλη η ζημιά βαρύνει τους ίδιους και όλα τα κέρδη πηγαίνουν στα «αφεντικά»!

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ούτε συνωμοσιολόγος ούτε ρατσιστής για να «εντοπίσει» αυτούς τους οποίους περιγράφουμε. Αρκεί να δει τις λίστες τού Forbes και να βάλει το μυαλό του να δουλέψει στοιχειωδώς. Ας δει ποιοι είναι οι δισεκατομμυριούχοι αυτού του κόσμου. Το σύνολο του πανχριστιανικού πλούτου ΔΕΝ μοιράζεται στα κράτη και τους λαούς τού Χριστιανισμού! …Μοιράζεται ανάμεσα σε μεγιστάνες, οι οποίοι ανήκουν σε μια εθνική και θρησκευτική μειονότητα, η οποία, ελέγχοντας τα πάντα, σου «απαγορεύει» ακόμα και να την αναφέρεις ως πρόβλημα! Όλοι οι πόλεμοι του τελευταίου αιώνα —και μαζί τους τα εκατοντάδες εκατομμύρια των νεκρών Χριστιανών— έχουν προκληθεί απ’ αυτούς και —ως δια μαγείας— οι μόνοι που απαιτούν να «δοξάζονται» σαν «μάρτυρες» είναι οι δισεκατομμυριούχοι θύτες!!! Εάν δεν «ξυπνήσει» άμεσα ο Χριστιανισμός, θα έρθει η ώρα που δεν θα έχει καν νόημα να «ξυπνήσει»! Εάν δεν «ξυπνήσει» τώρα, που τα «αφεντικά» είναι ακόμα μειονότητες στα κράτη και τα αφήσει να «κρυφτούν» πίσω από τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, θα είναι πλέον πολύ αργά. 

Ας ξεκινήσει λοιπόν με πρώτο «κρίκο» τον Κίσινγκερ και εύκολα θ’ αποκαλυφθεί η «αλυσίδα» που έχει φτιαχτεί, για να «κρεμαστεί» ο Χριστιανισμός! …Όρεξη να έχεις να βάζεις «κρίκους»! …Γνωστούς «κρίκους»! Μετά τον Κίσινγκερ, ο Χαράρι, ο Ζούγκεμπεργκ, ο Μπλίνκεν, ο Φινκ, ο Σόρος, η Νιούλαντ, ο Σούμερ, ο Μπουρλά κι όλο το κακό συναπάντημα! Αυτοί είναι που έχουν «μεθύσει» τους Χριστιανούς με τα παραμύθια περί «Ολοκαυτώματος» και τον οδηγούν στη «σφαγή»! Οι Χριστιανοί, οι οποίοι κάποτε δεν δίσταζαν μπροστά σε τίποτε, φοβούνται σήμερα μη τυχόν και τους χαρακτηρίσουν οι γύφτοι, οι τοκογλύφοι, οι νταβατζήδες, οι μαχαιροβγάλτες και οι εσχάτως παιδεραστές σαν «αντισημίτες» και «ρατσιστές»! Οι Χριστιανοί, οι οποίοι έδωσαν πραγματικές μάχες για να βγουν  από τον Μεσαίωνα, ξαναμπαίνουν σ’ αυτόν, επειδή κάποιοι τούς έπεισαν να «ντρέπονται» για την ιστορία τους! Θυσιάζουν την ελευθερία τού λόγου, την οποία απέκτησαν πληρώνοντάς τη με αίμα, επιτρέποντας στον Ζούγκεμπεργκ να είναι ο «λογοκριτής» τους! Αυτοί, οι οποίοι κάποτε κατέκτησαν τον Κόσμο ολόκληρο, αφήνουν τον Χαράρι και τον Φινκ να τους τα πάρουν όλα!

 

 

 

photo LunarSeaArt / https://pixabay.com 

Τα άρθρα που δημοσιεύουμε δεν απηχούν αναγκαστικά τις απόψεις μας και δεν δεσμεύουν παρά τους συγγραφείς τους. Η δημοσίευσή τους έχει να κάνει όχι με το αν συμφωνούμε με τις θέσεις που υιοθετούν, αλλά με το αν τα κρίνουμε ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες μας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook @grnewsradiofl

Ακολουθήστε μας στο Twitter @grnewsradiofl

 

Copyright 2021 Businessrise Group.  All rights reserved. Απαγορεύται ρητώς η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή αναδιανομή μέρους ή όλου του υλικού του ιστοχώρου χωρίς τις κάτωθι προυποθέσεις: Θα υπάρχει ενεργός σύνδεσμος προς το άρθρο ή την σελίδα. Ο ενεργός σύνδεσμος θα πρέπει να είναι do follow Όταν τα κείμενα υπογράφονται από συντάκτες, τότε θα πρέπει να περιλαμβάνεται το όνομα του συντάκτη και ο ενεργός σύνδεσμος που οδηγεί στο προφίλ του Το κείμενο δεν πρέπει να αλλοιώνεται σε καμία περίπτωση ή αν αυτό κρίνεται απαραίτητο να συμβεί, τότε θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στον αναγνώστη ποιο είναι το πρωτότυπο κείμενο και ποιες είναι οι προσθήκες ή οι αλλαγές. αν δεν πληρούνται αυτές οι προυποθέσεις, τότε το νομικό τμήμα μας θα προβεί σε καταγγελία DMCA, χωρίς ειδοποίηση, και θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Άλλα Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Σχολιασμός Επικαιρότητας

Ενδιαφέροντα Θέματα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων


Συμβουλές Μαγειρικής

Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
Estiatorio Milos Miami
International sounds DJ Entertainment

Pin It on Pinterest

Share This